Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonFans Seazon 2 full|Exp:1000x|Drop:40%|

dragonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Póki co ciężko testować czymkolwiek poza MG bo tylko on w sklepie ma sensowne itemy. Buff się kończy na 180 lvl, więc DW w legach +3 jest na 3 hity w LT3 :P

Co zdążyłem zauważyć:

Brak spotów poza Lorencią

Rozmowa z Guardem w Lorce powoduje rr leveli, niezależnie od posiadanego lvl

Za rr dostałem 200 pkt

Do ogarnięcia itemy w shopie

Brak wypadajek- dwa razy padło Heart of Lord i z niego po 10k zen, więc totalnie bez sensu

Dziwne wymagania leveli na liście warpów, np. Kanturu od 50 lvl

Jakie są wymagania do warpa do Aidy i Kanturu? Bo na 220 lvl nie mogłem wejśc

Jeśli dodane zostaną wodotryski to drop jeweli jest bliski do przyjęcia- na 220 lvl padło 3c 3b 3s (boxy i hearty uzupełniłyby resztę)

Nie wiem jak z dropem itemów do Q bo szukałem 1 części przez 80 lvl i odpuściłem :P

Nie wiem, czy to wizualny bug ale za moby z LT7 dostawałem czasem 15-25k expa, a za moby z DEV3 8-40k

Na plus:

Nowe skiny skilli

Nowy wygląd np. czarów DW

Kamera do obracania i zbliżeń

Nie działa hack Nebula na nowym patchu :) - TAK TRZYMAĆ :)

Opublikowano

Moonstone pendant do Refinery Tower leci w LT1 :P 

Wrzucisz na moja postać 220 lvl z powrotem, żebym znowu mógł wrócić na testy wieczorem? Po rozmowie z guardem mam 1 lvl i nie chce mi się znowu wbijać od nowa :P

Opublikowano

Przydały się moje uwagi? Dziś postaram się sprawdzić resztę map. Drop dusz dla DL, gemstone, pióra. Możesz na czas testów wrzucić wingi do shopa i dodać mi te stracone lvl

Opublikowano

Wyslalem na gg kolejna liste rzeczy do poprawy :) przemysl jutrzejszy start, skoro caly dzien bedziesz w pracy, a jeszcze wiele do sprawdzenia i poprawienia

Opublikowano

Dragomir mam problem... Poszedłem trochę dalej w icarusie sprawdzić jak tam z mobami i nagle wyleciało mi okienko coś z mobs. Przy wejściu na tą postać ciągle tak samo. Jak możesz to weź mnie teleportuj do norii. Nick w grze Cavaran :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...