Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HellWars - Gra Online !

Ashr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc prace nad silnikiem nadal trwają ! w tej chwili pracujemy nad zupełnie nową oraz unikatową stroną startową w świecie polskich serwerów Plemion 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Serwer nawet nawet. Jakiś większych bugów nie znalazłem,

Nie ma co zaczynać na nim gry, dopóki nie wystartuje od nowa/ nie założą 2 świata.

3 graczy z top 3, dobrze utrudnia rozpoczęcie gry. Nie ma szans, aby ich dogonić,  chyba, że znajdzie się  czas,  w  którym  oni nie grają, wtedy możnaby któregoś złapać.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Skoro przejmujesz graczy ktorzy dopiero co zaczeli, i ludzie wypisuja do supportu ze topka im grac nie daje to takie zabezpieczenie dla nich jakby wiec spokojnie Justyno. Ludzie sie rozwina i bedziesz miala z kim rywalizowac a nie zniechecac takim zachowaniem graczy do wspolnej gry.

Opublikowano

Do dupy błąd na błędzie, w dodatko widać że posciągane z innych serverów nawet nazw nie zmieniliście... słabo a i team sobie juz dał cały swiat dla siebie i liczą że ktoś im zacznie grac na tym syfie

Opublikowano

Witaj Dominik

Otóż Spróbuje Ci wyjaśnić pare spraw.

Do dupy błąd na błędzie, w dodatko widać że posciągane z innych serverów nawet nazw nie zmieniliście... słabo a i team sobie juz dał cały swiat dla siebie i liczą że ktoś im zacznie grac na tym syfie

1. "Błąd na błędzie"  Z tego co mi wiadomo sa błedy ale nie jest ich duzo  moze 3-4 max. Sa one stopniowo usuwane.

2. Serwer nie jest Kopia zadnego innego serwera. Moze Ci sie tak wydawac poniewaz stoi na plikach Bartka dostepnych na tym forum.Napisow typu "plemiona" nie ma sensu zmieniac bo nic one nie wnosza do rozgrywki.

3. Team serwera nie gra na swiecie, wiec powiedz mi na jakiej podstawie mówisz takie bzdury ? Plemie "Polska" opanowalo swiat i to ze jestes slabym graczem i nie potrafisz  sie rozwinac nawet przy tak korzystnych moralach to juz twoja sprawa.

na swiecie faktycznie sa dwa konta administracyjne ale sa oznaczone tak jakby poniewaz sa one w plemieniu "ADMIN" i nie biora udziału w rozgrywce.

Dodam od siebie ze to BETA wersja serwera i maja prawo na nim byc bugi i błed, co nie zmieniafaktu iz pracujemy i nad nowym silnikiem jak i nad obecnym serwerem aby wyelminować błedy.

Przepraszam za ewentualne błędy ale pisze na szybkiego.

Pozdrawiam

Ashr- Założyciel HellWars.

Opublikowano

No niestety , kilak rzeczy nadal brakuje , tak jak mowilem mimo modyfikacji predkosci swiata , nie zwiekszajcie az tak bardzo predkosci podrozowania jednostek.

To nie ma sensu gdy mozna wyslac na drugi koniec mapy ofa i karete ktore idą 2 minuty..

Pozatym powinno sie wiecej barbarek respic na kazdego nowego gracza.

Opublikowano

chwilowo jest 5 Wiosek na gracza + My dodajemy po 20/30 co jakis czas 

Predkosc mi sie wydaje ze jest ok   niech jeszcze ktos z grajacych sie wypowie jaka jest predkosc jednostek  czy zwolnic czy zostawic, nie chcemy dobierac ustawien  pod jednego gracza tylko :) to zrozumiale chyba :) jak ktos  jeszcze uwaza ze za szybko to nie ma problemu zwolnimy predkosc jednostek ,a nad brakami pracujemy.

Opublikowano

Skoro przejmujesz graczy ktorzy dopiero co zaczeli, i ludzie wypisuja do supportu ze topka im grac nie daje to takie zabezpieczenie dla nich jakby wiec spokojnie Justyno. Ludzie sie rozwina i bedziesz miala z kim rywalizowac a nie zniechecac takim zachowaniem graczy do wspolnej gry.

haha ja tak nie robie :) wczoraj jedynie micha co mial 194 k troche poatakowalam :) reszta to barby :) nie oskarżaj mnie wtedy gdy nie masz pewnosci ze to ja bylam.

No niestety , kilak rzeczy nadal brakuje , tak jak mowilem mimo modyfikacji predkosci swiata , nie zwiekszajcie az tak bardzo predkosci podrozowania jednostek.

To nie ma sensu gdy mozna wyslac na drugi koniec mapy ofa i karete ktore idą 2 minuty..

Pozatym powinno sie wiecej barbarek respic na kazdego nowego gracza.

barb jest dosyc;D 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Justyno, tak jakby mam pewnosc  "gracze z topki"  a w topce jestes :)   Podczas rozmowy z graczem ktory sie żalił , padl twoj nick wiec napisalem ze Ty przejmujesz  na podstawie tamtej rozmowy ,mozliwe ze klamal ale no bylo napisane to napisalem ze przejmujesz :)

Opublikowano

chwilowo jest 5 Wiosek na gracza + My dodajemy po 20/30 co jakis czas 

Predkosc mi sie wydaje ze jest ok   niech jeszcze ktos z grajacych sie wypowie jaka jest predkosc jednostek  czy zwolnic czy zostawic, nie chcemy dobierac ustawien  pod jednego gracza tylko :) to zrozumiale chyba :) jak ktos  jeszcze uwaza ze za szybko to nie ma problemu zwolnimy predkosc jednostek ,a nad brakami pracujemy.

Wiadome ze nie bedziecie ustalac pod jednego gracza nawet o to nie prosze , ale nie chce zeby bylo tak , ze gram , wychodze na godzinke i caly znikam :)

A barb powinno byc wiecej dlatego ze mapka jest bardzo mala i nowi gracze nie maja sie gdzie rozwijac , gdyby kazdy nowy obok siebie gdy sie pojawia mial te 5-10 barb mial by jakies szanse , a ja sie pojawilem i obok mnie zadnej nie bylo.

Opublikowano

zgadzam się ktoś pisząc że nie dajemy się nikomu rozwijać jest w błędzie bo gdyby tak było to nawet przy tak niskim morale byśmy mogli doprowadzić do tego że tylko nasze plemie jest w rankingu a reszta ma 0. barb jest coraz wiecej my zabieramy tylko kilka z nich a wieksza część jest do przejęcia ktoś chce to bierze i rozwija się a jak nie chce tylko wypisuje bzdury na forum to już jest jego problem.

Opublikowano

Witam nie rozumiem czemu ktoś napisał że na serwie nie da się wybić . Osobiście ze znajomym dużo nie gramy na privach ale stwierdziliśmy że spróbujemy swoich sił i stworzymy plemię oraz spróbujemy może nie tyle co zwyciężyć świat ale dać godnego rywala plemieniu Polska. Z akademii tego plemienia dużo nie zostało. a tak wygląda aktualnie nasza sytuacja bitewna 

http://zapodaj.net/eb4fdb0a658ba.png.html>com.png

http://scr.hu/3s4n/glu89

http://scr.hu/3s4n/xvdv7

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...