Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Jakis tydzien temu na twierdzy ch1 typek sebol123 czy jakos tak (65lvl) pisze , ze sellnie woaj 70 mental.Ok napisałem ,że kupie targowalismy się baardzo długo w koncu postawilem wszystko na 1 karte i dalem mu eq warte 15kk mniej wiecej a on maił podać passy.Nie wierzyłem!Podał prawdziwe!No to ja happy mam woja 70 ;> . Teraz mial email zmienic... i jest tak jego email -1 moj -2 nastepny moj -3 . i on zmienim z 1 na 2 to juz byl moj ale mogl jeszcze odzyskac wiec ja zmienilem z 2 na 3;> czyli juz moze mi cmoknac ale on mowil ze juz konta nie chce wiec jest moje...dzis dostaje wiadomosc na email ze albo oddam konto albo bedzie zbanowane...czyli chcial oszukac nie ma bata ale mu nie wyszlo...czyli podsumowanie:mam woja 70 a on fige i ja teraz chcę go sprzedac na allegro . i 2 pytania :czy ma jeszcze szanse ukrasc mi to konnto jezeli mu nic nie podam itp itd?a 2 pytanko czy na prawde moze mi zbanowac lub zglosic cos do gm i konto zostanie zbanowane za ,,KRADZIERZ" - tak to napisal.

CZEKAM NA OD + ZA KAZDA:)

Weteran
Opublikowano

Za kradzież nie można dostać bana , jak dasz na allegro i znajdzie tą aukcję to może to zgłosić GF a oni dają ci bana.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak jak MrDeska mówi ,jedynym powodem bana może być allegro :D

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

tak jak UP mnie na 80 kk wykiwali miałem skrreny wszystkiego ale bana nie dostał ...

<chciałem kupic uczciwie sure Bm 3 x G 69 lv ..>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...