Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Void - Ekwipunek PvP

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewne pytanie, czy da się otrzymać EQ do pvp za darmo ? Na Polskim Elsie dostawało się po 1 rzeczy z 1 Questa, na Voidzie nie robie pokolei Questów i stąd moje pytanie skąd wziąć to EQ ? Kupić u Camili czy zrobić Quest czy jest jakiś inny sposób ? I kolejne pytanie jak zrobić set EQ na 2 zmiane klasy, na jedenj postaci kupiłem eq u Camilli ale nie moge go przerobic na to lepsze, mam to EQ na Addzie .

Opublikowano

Podczas robienia epickich w Besmie otrzymujesz tę misję, także musisz to zrobić.

U Camilli można zamienić EQ podstawowe na te drugiej klasy, popatrz sobie u niej.

Ale i tak według mnie lepiej jest sobie załatwić EQ +7 (minimum) na 70 levlu i pójść PvP ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Robisz eq z Secret Dungeons a zwój +8 masz z Henira +9 jak jesteś cierpliwy to za 280kk czyli 700 skrzynek sander i koło 50 Raid bossów też masz zwój +8...

Opublikowano

U Camili nie mam opcji przerobienia Ekwipunku niestety.. Pomocy

A, widzę, że na Voidzie zaszły zmiany. Obstawiam, że usunięto sety PvP i teraz masz zamiast tego Warrior's Set, który zdobywasz za monety zdobyte z misji i AP (akcesoria).

Ale pan wyżej ma racje - lepiej jest latać w ulepszonych sekretowych ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

a mógłby mi ktoś podać linka lub napisać jak wejść na takie Dungi ? i od którego lvla ? i Czy potrzebna jest jakaś "przepustka" jesli tak to skad ja zdobyc bylbym bardzo wdzieczny ;) 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1024092-tut-sekrety/

Poradnik trochę nieaktualny, bo dotyczy sekretów przed revampem. Zamiast różnych vesbitów jest jeden (łatwiej go zdobyć), wejściówki masz tylko jedne, które dostajesz za przechodzenie plansz (takie bileciki na niebieskim tle, nie pamiętam jak dokładniej się nazywają) no i jeszcze jest sekret w Hamel.

Zrobiłem Ci screena:

vwiig7e.png

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...