Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisywanie MySQL Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo nie moge zapisać item proto w mysql na plikach torenzo chodzi mi o to że jak zmienie exp u danego moba i zapisze i zresetuje maszyne itp to to mi się nie zapisuję 

Widziałem już poradnik jachuPL ale jak chce skonwertować plik to mi wywala błąd ;/

@ edit

http://www.mpcforum.pl/topic/1052718-nowe-mob-protoitem-proto-w-db-opis-i-wyjasnienie/

W tym poradniku nie wiem o co chodzi bo niema obrazków itp xDpo,oże ktos

Opublikowano

Przy konwertowaniu do txt musisz jeszcze zaznaczyc text qualifier na none, bo randomowo jest ustawione na ' " ',  po takiej operacji bez problemu bedziesz mogl wklepac konwert item proto do programu by jachu. Przy wklejaniu pamietaj zeby wkleic do /usr/home/mt2/db bo jak wkleisz do /root/usr/home/mt2/db to nie bedzie działać

Opublikowano

Przy konwertowaniu do txt musisz jeszcze zaznaczyc text qualifier na none, bo randomowo jest ustawione na ' " ',  po takiej operacji bez problemu bedziesz mogl wklepac konwert item proto do programu by jachu. Przy wklejaniu pamietaj zeby wkleic do /usr/home/mt2/db bo jak wkleisz do /root/usr/home/mt2/db to nie bedzie działać

Zrobiłem tak jak ty pisałeś i jest ok ale mam problem zmieniłem sobie w psach ze powienienem dostać 5000k expa  5000gold min i 6000gold max ale coś mi tu nie działa zresetowałem maszyne i niedziała ;/

@Edit

Juz mi działa dziękuje Musiałem zrestartować maszyne po przez opcjie xD a nie /etc/rc.d/....  Ale mam teraz 1 pytanie teaż musze za każdym razem jak będę chciał edytować coś to tylko po przez ten program ? czy już bezpośrednio przez navicata ? 

Opublikowano

Zrobiłem tak jak ty pisałeś i jest ok ale mam problem zmieniłem sobie w psach ze powienienem dostać 5000k expa  5000gold min i 6000gold max ale coś mi tu nie działa zresetowałem maszyne i niedziała ;/

@Edit

Juz mi działa dziękuje Musiałem zrestartować maszyne po przez opcjie xD a nie /etc/rc.d/....  Ale mam teraz 1 pytanie teaż musze za każdym razem jak będę chciał edytować coś to tylko po przez ten program ? czy już bezpośrednio przez navicata ? 

Przez program i podmieniać pliki albo ręcznie w pliku .txt po stronie serwera wszystko zmieniać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...