Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem na plikach terenzo

barto0122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje klienta na serwer dedykowany, szukałem mase ale nie działają. Serwer jest dobrze skonfigurowany i poprawnie włącza się.

Jakby ktoś mógł mi dać lanucher działający na serwer dedykowany to będę wdzięczny.

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

jak masz pliki terenza to pobierz clienta z jego tematu. serwer masz na dedyku więc nie potrzebujesz specjalnego launchera, tylko tego, co jest w owym cliencie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

cały czas pisze "zostaniesz połączony z serwerem"

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Specjalista
Opublikowano

cały czas pisze "zostaniesz połączony z serwerem"

Pong sprawdź czy jest dobry.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Na serwerze pong zmieniłem a w cliencie jak mam zmienić?

Większość pisze, że mam w metin2.bin to zrobić a ja takiego pliku nie mam.

Specjalista
Opublikowano

Na serwerze pong zmieniłem a w cliencie jak mam zmienić?

Większość pisze, że mam w metin2.bin to zrobić a ja takiego pliku nie mam.

Musisz mieć taki plik,ewentualnie pobierz launcher* metin2 na hamachi,i wklej do folderu z metinem,wtedy bd miał ten plik.

graphic.png

Opublikowano

Ściągnąłem tego lanuchera http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/ i nie mogę zmienić pongu, w temacie pisze, że 1234abcd5678efgh ale go w tym pliku nie znajduje. Pongu testtest też nie ma w tym pliku. 

Wie ktoś jak zmienić pong w pliku? Na dwóch różnych lanucherach jest tak samo jakby ktoś miał linka do dobrego to będzie wdzięczny.

Specjalista
Opublikowano

Ściągnąłem tego lanuchera http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/ i nie mogę zmienić pongu, w temacie pisze, że 1234abcd5678efgh ale go w tym pliku nie znajduje. Pongu testtest też nie ma w tym pliku. 

Wie ktoś jak zmienić pong w pliku? Na dwóch różnych lanucherach jest tak samo jakby ktoś miał linka do dobrego to będzie wdzięczny.

Rozpakuj ten metin2,bin programem FreUPX

graphic.png

Opublikowano

przecież client terenza jest pod pliki 34k i nie uzywa pongu ;__:

Specjalista
Opublikowano

przecież client terenza jest pod pliki 34k i nie uzywa pongu ;__:

Faktycznie mój błąd,źle doczytałem.

@top spróbuj pobrać rozpakowane root z tematu terenza zmień ip i sprawdź.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...