Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wyrasta z tej młodzieży...

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w pewnym stopniu przez takich pseudo raperów którzy ciągle nawijają o jednym.. RPK, Ganja Mafia, i inne pseudo gowna.

ogarnieci ludzi słuchają rapu od ZBUKA, Palucha, Quebo itp

po c**j wymieniasz jakichś wacków, zbuku beka okrutna xD

Uwierz mi nie w każdym.

przykład?

Opublikowano

Tak to jest jak się na dziecko ręki nie podnosi tylko głaska  jak coś zrobi.Potem taki gówniarz wyrasta i wchodzi na głowe rodzicom.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Rodzice się dziećmi nie interesują i takie ziółka będą rosły co ja mam do tego? Mam prawie 15 lat i zachowuję się dobrze jak na swój wiek, zostałem dobrze wychowany. Debile na świecie będą cały czas, ale to nie powód do nagłaśniania wystarczy że pójdziecie do którejkolwiek gimbazy i zobaczcie jacy tam są ludzie i kto się tam uczy to wam ręce opadną. Gdzie jest ojciec tego dziecka? Żeby ja się źle zachował to bym dostał w mordę i tyle by było, dzieciak powinien dostać ostre lanie i odechciałoby mu się tak robić, niestety dzisiejsi rodzice nie umieją wprowadzić dyscypliny dzieci robią co chcą to tak to już jest ;)

Opublikowano

Patologia to patologia, jakoś mnie to nie rusza. Taki gnojek i tak nie ma przyszłości więc po co drążyć temat. Już bardziej mnie denerwują media, szczegulnie internet. Dzisiaj na apelu jakaś pani próbowała być taka współczesna ( yolo, swag, hasztag, fejsbuki itp ), aż mi wstyd za nią było. Teraz jest bieda intelektualna, a kiedyś była bieda materialna. To wcale nie jest prawda że kiedyś było lepiej, teraz każdy ma co jeść a jeszcze kilkadzieścia lat temu miało się limit na kurczaka i rolke papieru toaletowago na tydzień...

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

"Jesteśmy ostatnim normalnym pokoleniem" ech gadasz jak dziadek, do mojej szkoły przyszła 1 gimnazjum lepiej się nam z nimi gada niż z tymi z drugiej, są bardzo ogarnięci :P

Mnie bardziej wkurza obecne pokolenie- 16-22 lata, nie żyli w komuniźmie, nie pamiętają go, są "oświeceni, mądrzy, inteligentni, znają się na polityce", wymądrzają się, ale NIGDZIE z tym nie wyjdą. Mówią o manipulacji w TV i gazetach, ale nabijają się z ksiezy pedofili ktorzy są mitem stworzonym w TVN (większy k*rwa odsetek jest wsrod nauczycieli na przykład). To jest dopiero żałosne.

Generalnie są lekkimi fanatykami polityki. Polityka moim zdaniem powinna byc niezbyt istotnym elementem naszego zycia, po prostu czasami poczytac, swiadomie wybrac program kandydata, byc mniej wiecej na biezaco. Ale gadac o tym wszedzie, drzec sie bez doswiadczenia zyciowego "PANSTWO POLSKIE NIE ISNIEJE"- nawet mój kolega "kuc" tak nie robi ;d

A geja znam jednego i widzialem jednego, a mieszkam w Lublinie. I zapewniam cie, wiekszosc ma wiekszy power ciosu niz ty bys dal zza monitora ;)

(...)są lekkimi fanatykami polityki

Ty czytasz jak coś napiszesz czy nie bardzo?

A geja znam jednego i widzialem jednego

Mówisz o nim jak o jakimś kosmicie i właśnie przez to są dyskryminowani.

Polityka moim zdaniem powinna byc niezbyt istotnym elementem naszego zycia

To spier*alaj na dno rowu mariańskiego tam nie ma polityki. Jakbyśmy się nie angażowali w życie polityczne to byśmy kopali węgiel w szybie na Śląsku.

@top

No i co patolnia jak patolnia, co w tym takiego dziwnego, że aż temat zrobiłeś?

Opublikowano

Teraz rodzice maja w prawdzie wyjebane na dzieci dają im hajs i spierdalaj do pokoju ewentualnie na miasto ja mam 17 lat chodze do technikum i wyrosłem na normalnego człowieka chodz dzieci z mojego osiedla maja od 9 do 11 lat i już palą co prawda się nie zaciągają ale nikotyne ciągną tak jak chłopczyk na filmimu. Pozdrawiam polska dla debili spierdalajmy jak najprędzej.

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Teraz rodzice maja w prawdzie wyjebane na dzieci dają im hajs i spierdalaj do pokoju ewentualnie na miasto ja mam 17 lat chodze do technikum i wyrosłem na normalnego człowieka chodz dzieci z mojego osiedla maja od 9 do 11 lat i już palą co prawda się nie zaciągają ale nikotyne ciągną tak jak chłopczyk na filmimu. Pozdrawiam polska dla debili spierdalajmy jak najprędzej.

Nie mają wyjebane tylko zapierdalają często po dwa etaty by taki gówniarz mógł w czym chodzić i co jeść. A ten to wykorzystuje i hulaj dusza. Teraz nawet dzieciaka dotknąć nie można bo na policje pójdzie. Ja jak zasłużyłem, dostałem kontrolnego od taty to wiedziałem jak się zachować i nie mam tego mu za złe. Wyrosłem na porządnego człowieka, hajs się zgadza i kręcę bękę z osiedlowych brudasów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...