Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wyrasta z tej młodzieży...

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.cda.pl/video/15555889/Zwatpilem-w-polska-mlodziez

Nic tylko k***a zlikwidować ten kraj "polska" i h*j... Ręce opadają. Gimnazjum to rozumiem ale w sumie co rozumieć jak z gimnazjum to i tak większosc to patologia wyrasta. Chyba jesteśmy ostatnim w miare mądrym pokoleniem. Reszta zostanie wychowana na Firmie RedTubie Durnowatych powiedzonek itp.

Weteran
Opublikowano

Jedynym lekarstwem jest bomba lub jakichś kataklizm, który wymazałby ludzi i ich wszystkie ślady z historii. Pozdrawiam.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jedynym lekarstwem jest bomba lub jakichś kataklizm, który wymazałby ludzi i ich wszystkie ślady z historii. Pozdrawiam.

Nie kumam tego typu ludzi, źle Ci to się zabij.

Co do filmiku to zwykły gnojek jak ich wiele na całym świecie w biedniejszych dzielnicach, czy to Polska czy USA.

VNp6c2U.png

Opublikowano

http://www.cda.pl/video/15555889/Zwatpilem-w-polska-mlodziez

Nic tylko k***a zlikwidować ten kraj "polska" i h*j... Ręce opadają. Gimnazjum to rozumiem ale w sumie co rozumieć jak z gimnazjum to i tak większosc to patologia wyrasta. Chyba jesteśmy ostatnim w miare mądrym pokoleniem. Reszta zostanie wychowana na Firmie RedTubie Durnowatych powiedzonek itp.

O nie!!!! CO ZA MLODZIEZ!!!!! DO KOSCIOLA NIE CHODZA I PRZEKLINAJA!!!! ZA MOICH CZASUF TAKICH NIE BYLO!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

już z 100 razy widziałem ten c*****y filmik. czego on ma niby dowodzić? po prostu nagrali jakiegoś małego skurwiela, który nie miał żadnej normalnej rodziny tylko patologie i takie coś wyrosło. co to tylko w polsce są takie slumskie miejsca i osoby? wszędzie tak jest, w każdym kraju.

Opublikowano

już z 100 razy widziałem ten c*****y filmik. czego on ma niby dowodzić? po prostu nagrali jakiegoś małego skurwiela, który nie miał żadnej normalnej rodziny tylko patologie i takie coś wyrosło. co to tylko w polsce są takie slumskie miejsca i osoby? wszędzie tak jest, w każdym kraju.

Uwierz mi nie w każdym.

No tak bo kiedyś takich nie było :).Teraz nagle się tacy ludzie pojawili.Weź się pierdolnij w łeb w ogarnij trochę ego.

A CZY JA MÓWIĘ ŻE NIE BYŁO TAKICH ? Byli tacy ale było ich mniej i mieli trochę więcej rozumu. 

A jak tobie panie dodoro.... język idzie sobie połamać na twoim nicku, ten filmik jest c*****y i bla bla bla, to popatrz na naszą gimbazę. 

To jest facet 21 wieku ? Chyba tak, bo coraz wiecej takich widzę. Nawet w gogle są tacy (dobra przyznaję są jeszcze normalni ale takich dużo jest)

6964814167245321166673.jpeg

Opublikowano

Heteroseksualny facet nie ogląda się za innymi, aby oceniać ich po ubiorze lol.

Zresztą Toba się łatwo manipuluje, dodadzą głupi news na onecie i już robisz temat

Opublikowano

Jeżeli rodzice pozwalają na takie coś to się nie dziw że takie społeczeństwo jest. A skoro nie podoba Ci się kraj to proszę bardzo wyjeżdżaj, a no tak nie jesteś pełnoletni :/

Opublikowano

"Jesteśmy ostatnim normalnym pokoleniem" ech gadasz jak dziadek, do mojej szkoły przyszła 1 gimnazjum lepiej się nam z nimi gada niż z tymi z drugiej, są bardzo ogarnięci :p

Mnie bardziej wkurza obecne pokolenie- 16-22 lata, nie żyli w komuniźmie, nie pamiętają go, są "oświeceni, mądrzy, inteligentni, znają się na polityce", wymądrzają się, ale NIGDZIE z tym nie wyjdą. Mówią o manipulacji w TV i gazetach, ale nabijają się z ksiezy pedofili ktorzy są mitem stworzonym w TVN (większy k*rwa odsetek jest wsrod nauczycieli na przykład). To jest dopiero żałosne.

Generalnie są lekkimi fanatykami polityki. Polityka moim zdaniem powinna byc niezbyt istotnym elementem naszego zycia, po prostu czasami poczytac, swiadomie wybrac program kandydata, byc mniej wiecej na biezaco. Ale gadac o tym wszedzie, drzec sie bez doswiadczenia zyciowego "PANSTWO POLSKIE NIE ISNIEJE"- nawet mój kolega "kuc" tak nie robi ;d

A geja znam jednego i widzialem jednego, a mieszkam w Lublinie. I zapewniam cie, wiekszosc ma wiekszy power ciosu niz ty bys dal zza monitora ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

xD a ty masz problemy w każdym swoim kolejnym temacie gadasz bez sensu. Tak na prawdę ch*j ci do tego co ten dzieciak robi, sam znam kogoś kto w jego wieku też jarał. Idź lepiej czytać onety, fakty, wyborczą i inne gówna.

Opublikowano

Uwierz mi nie w każdym.

A CZY JA MÓWIĘ ŻE NIE BYŁO TAKICH ? Byli tacy ale było ich mniej i mieli trochę więcej rozumu.

A jak tobie panie dodoro.... język idzie sobie połamać na twoim nicku, ten filmik jest c*****y i bla bla bla, to popatrz na naszą gimbazę.

To jest facet 21 wieku ? Chyba tak, bo coraz wiecej takich widzę. Nawet w gogle są tacy (dobra przyznaję są jeszcze normalni ale takich dużo jest)

Osądzasz osoby, których nie znasz kierując się wyglądem. Właściwie co Ci w nim nie pasuje? Każdy ubiera się tak jak chce, równie dobrze mogę Twój styl uznać za dziwny i go nie akceptować, ale nie będę zaraz z tego powodu tematu na forum robił.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Po 1 : Niezależnie od czasów idioci są byli i będą więc nie ma czym się przejmować.

Po 2 : Osobiście to mnie c**j boli co wyrasta z młodzieży bo sam jestem w tej warstwie wiekowej i kręcę się wokół ogarniętych osób

Po 3: Co do XXI wieku i modelu ubioru faceta zobacz jak ubierał się Sobieski który rozjebał pół Wiednia. Prawdziwy facet to ten który broni swoich przekonań za wszelką cene a nie ten który się ubiera męsko (oczywiście stereotypowo)

Przemyśl to autorze tematu bo piszesz o młodzieży a masz zapewne 15 lat.

Bless

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja w sumie, to mam 14 lat (prawie) i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Jestem dosyć ogarnięty, ale ja mam takich zyebów w klasie, że bania mała. Ich wodzem jest Isamuxpompa i się go słuchają, więc nie ma się co dziwić. 

Już wolę oglądać My Little Pony niż się tak zachowywać : )

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Uwierz mi nie w każdym.

Narzekasz na innych, a Ty oceniasz ludzi po tym jak się ubierają hipokryto xD

Skisłem.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jeśli oceniasz ludzi po wyglądzie to tylko udowadniasz nam ile masz oleju w głowie i że ta dyskusja nie ma sensu.

Uwierz mi nie w każdym.

Oj uwierz w każdym.

Opublikowano

Filozofie 15 letni oddaj matce komputer i chwyć za książkę, pie*doleniem na mpc świata nie zmienisz a to już twój setny temat z narzekaniem. 

21515.jpg

Opublikowano

a jak myślicie czym to jest spowodowane?

w pewnym stopniu przez takich pseudo raperów którzy ciągle nawijają o jednym.. RPK, Ganja Mafia, i inne pseudo gowna.

ogarnieci ludzi słuchają rapu od ZBUKA, Palucha, Quebo itp

gnojki się rozpalają i mózg im w*******a a potem chodzą jak zjeby

tak samo gry komputerowe.. teraz komputer jest w każdym domu i łepki dostają pierdolca jak się nagrają w GTA, CS itp :)

Świat niedługo przestanie istnieć.

PS. oglądałem kiedyś taki film który był rozgrywany w czasach chyba 2500 roku gdzie ludzie wszyscy byli popierdoleni :) nawet prezydent wygladal jak jakiś Rambo i był ćpunem :D

taki właśnie los nas czeka jak młode pokolenie dojdzie do władzy chociaż teraz myślimy że będzie lepiej lecz za 500 lat będzie widać skutki że to był błąd.

Jak ktoś kojarzy ten film to proszę podać tytuł.

Opublikowano

Aj dramatyzujecie, zawsze tak było, tylko nikt tego tak nie rozpowszechniał, nie było internetu, telefonu.

Byli normalni jak i nienormalni ludzie tak jak dzisiaj. Kiedyś rodzice mi opowiadali ze jak zobaczyli pierwszy raz w kolorowym telewizorze murzyna to był szok

bo zawsze w czarno białym nie było tego widać. A teraz wiemy lepiej co się dzieje na świecie niż u nas na podwórku.

Opublikowano

ogarnięci ludzie słuchają palucha i zbuku? ja p******e to wacki są

Ale palucha w sumie szanuje za to ze sam ogarnia wszystko jeżeli chodzi o wydanie płyty. no ale wack i tak.

top.

w każdym kraju są takie ewenementy, wiec spokojnie.

Opublikowano

Ogarnieci ludzie nie maja czasu na zajmowanie sie pierdolami , sluchanie pierdol paluchow itd bo zapierdalaja , robia kariery , tworza rodziny i w d***e maja jakiegos malolata co jara sie jak murzyn bananem ze pali pierwsza fajke. 

Opublikowano

Co wyrasta? Gówno wyrasta i tyle.

Już prędzej sam będę robił na swą emeryturę dorabiając, niż to gówno miałoby na mnie robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...