Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-papieros do nocnego grania

xfilokolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić e papierosa. W trakcie nocnego grania chcę mi się coś pociągnąć :-). Nie chcę jednak mieć raka płuc, kaszlu, dusić się itp. Czy liquidy "zerówki" faktycznie nie są tak szkodliwe że po jakimś czasie palenia będę miał raka i kaszel palacza? Czy zerówki są bezpieczne? 

Pozdrawiam

Opublikowano

I co ci z "zerówki" skoro będziesz tylko dym widział. E-papierosy są na 100% dużo mniej szkodliwe.(podobno brak jakichkolwiek substancji smolistych, gdzie w zwykłych fajkach jest ich 40). Ja mam e-fajke od roku. Nigdy nie kaszlałem przez to czy coś. 

Opublikowano

zamiast e-papierosa kup sobie e-shishe/zwykłą shishe i nie będzie żadnego raka.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nie chcę mieć uzależnienia. chce mieć dymek i smak 

czy eshiha/shisha cię uzależnia? "dymek i smak", to zafarb pare z czajnika

Opublikowano

nie chę fajki wodnej. chcę e papierosa, który się w kieszeni mieści, ale jak będę pociągał, to nie zgromadzi mi się woda w płucach (czytałem o tym, ale niby to mit) i nie będę mieć kaszlu?

Opublikowano

nie chę fajki wodnej. chcę e papierosa, który się w kieszeni mieści, ale jak będę pociągał, to nie zgromadzi mi się woda w płucach (czytałem o tym, ale niby to mit) i nie będę mieć kaszlu?

e-shisha się miesci w kieszenie einsteinie

98144141667989524240.jpg

i ty palić chcesz.. z taką wiedzą.. mojemu wujkowi od epapierosa wyszły problemy z kaszlem, więc działa na każdego inaczej.

Opublikowano

Polecam e-papierosa ja niestety palę 24 bo słabsze mi nie smakują ale nie mam problemów z płucami także bez problemu kupuj.

Opublikowano

W trakcie nocnego grania chcę mi się coś pociągnąć :-). Nie chcę jednak mieć raka płuc, kaszlu, dusić się itp. Czy liquidy "zerówki" faktycznie nie są tak szkodliwe że po jakimś czasie palenia będę miał raka i kaszel palacza? Czy zerówki są bezpieczne? 

Pozdrawiam

To pociągnij linę, po tym co napisałeś wiem że jesteś gimnazjaistą bo nie chcesz mieć raka płuc itp. a chcesz dla szpanu. Bez sensu.

Opublikowano

Nie wiem jak można palić zerówki, sam nie potrafię... smak jest dużo gorszy niż te z zawartością nikotyny. Poniżej 11mg nie warto nic kupować.

Podaj cenę to się złoży jakiś zestaw.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To pociągnij linę, po tym co napisałeś wiem że jesteś gimnazjaistą bo nie chcesz mieć raka płuc itp. a chcesz dla szpanu. Bez sensu.

Przecież masz 15 lat...

Ja zerówek nie miałem w ustach ale z nikotyną smakują mi od 15 mg , bo z tą granicą odczuwasz już jakąś przyjemność z palenia a nie tylko widzisz dymek.

21515.jpg

Opublikowano

sądzę że bez sensu kupować jeśli masz palic zerówkę. (zawsze mi się wydawało że 6 to najmniejsze lol?)

Jeśli chcesz poszpanować to daruj sobie serio.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

E-papieros nie jest stworzony dla "świeżaków", którzy zaczynają palić, tylko dla nałogowych palaczy, którzy chcą rzucić palenie lub ograniczyć wydatki na ten cel.

PQpAnug.png

Opublikowano

Słyszzłem ze elektryk też uzależnia jak zaczynasz to kończysz jak skończy się olejek

No jak się skończy olejek to nic Ci do palenia zostaje?

Nie polecam zaczynać bawienia się E-petkami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...