Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eldorado NEW-Opening [Cap 70 Oldschool Files | CH only | Play2Win | Old Job]

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie macie okna logowania to wejdzcie na 5 stronę tego tematu i tam napisałem co i jak.. Usuncie folder setting,,

A prawda. Działa ;). Jestem przekonany że już usuwałem folder setting bo nie mogłem zmienić rozdzielczości(ale to wczoraj) to i tak nie miałem okna logowania.

@Edit

I rozdzielczość bez problemu mogę zmienić w grze.

77678022723864382104.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja

Normalnie nie umiecie do cholery czytać prezentacji i strony www ?? Lepiej niech ktoś odpowie o co chodzi z tym brakiem okna do logowania ?? :(

Czytaj temat od początku a nie spamujesz tylko .

Opublikowano

Dobra. Mógłby ktoś wrzucic folder "config" z ustawieniami (1280x1028/normal/normal) ? Wrzuce sobie ten folder i powinno być ok, bo nie mam pojęcia jak to naprawić.

Spróbuj odpalić grę przez "sro_client.exe_NoLag_Multiclient" może bez lagów będzie.

Nic mi to nie dało, laggi jak sam sk*******, normalnie grac się nie da. 

Myslałem że to pomoże, ale widać nie, dopóki laggi nie ustaną nie ma czego tu na serwie szukać. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Open 5 grudnia teraz to jest beta test w której muszą być bugi i problemu to normalne

Sama nazwa BETA znaczy że to próbny projekt, więc nie mylcie z oficjalnym otwarciem, więc chodzi mi właśnie o to.

Opublikowano

Open 5 grudnia teraz to jest beta test w której muszą być bugi i problemu to normalne

Sama nazwa BETA znaczy że to próbny projekt, więc nie mylcie z oficjalnym otwarciem, więc chodzi mi właśnie o to.

To nie jest żadna beta, serwer 5 grudnia rusza, ale nie ten tylko Conflict....  http://www.mpcforum.pl/topic/1325533-vsro-conflict-online-20-%C2%BB-cap-100-%C2%BB-play2win-%C2%BB-secure-%C2%BB-autoevents/#entry11300304

sensei_logo.png

Opublikowano

Nie wiem skąd masz te informacje, ale są one błędne.

W wielu miejscach masz napisane "Grand Opening 29.11.2014" czyli miał być wczoraj, ale z powodu opóźnień serwer otworzyli dzisiaj. I nie są to OPEN Beta testy. 

Może informacje czytasz na temat Conflictu v2, a piszesz w dziale zupełnie innego serwa. :D

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Nie mam żadnych lagów , trzeba usunąć folder settings   i launcher uruchomić w trybie zgodnosci z windows xp sp 3 jako administrator wczoraj w nocy się lognąłem oprocz tego nie miałem żadnych problemów gre odpalać z multiclienta no lags czy jak to sie nazywa tam jakos tak .  Pozdrawiam Nick w grze Thief

Opublikowano

Nie mam żadnych lagów , trzeba usunąć folder settings   i launcher uruchomić w trybie zgodnosci z windows xp sp 3 jako administrator wczoraj w nocy się lognąłem oprocz tego nie miałem żadnych problemów gre odpalać z multiclienta no lags czy jak to sie nazywa tam jakos tak .  Pozdrawiam Nick w grze Thief

Popieram gra sie zajebiscie OldSchoolowo mamy guild. Panowie fajny server odscholowy serdecznie zapraszam wszystki. BTW nie ma zadnych lagow ani nic. Wrazie problemow proszze pisac odpwiem na wszekie pytania Pozdrawiam Nick w grze Nebula

Opublikowano

jesteście placki i nie potraficie włączyć gry nie ma żadnych lagow szkoda severa bo gra tylko 20 osób a wygląda naprawdę z*********e nie potrzeba silkow i nolifienia żeby się fajnie pobawic, btw bot dziala na 8.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...