Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie w jungle

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, jakie champy są dobre na nową jungle? Wiem o WW (jest maszyną do zabijania, szczególnie na low elo. Wydaje mi się że Vi nie jest najgorsza. Głównie postacie dobre będą z dobrym sustainem i nie najgorszymi gankami. Co sądzicie o Fiddle i Amumu? Mam Amumu, lecz nie grałem jeszcze na nowej jungle a fiddle się zastanawiam nad kupnem od jakiegoś czasu. Grałem też Khazikiem ale takie 2/10 Kappa (nie grało mi się nim tak dobrze jak przed zmianami jego i jungle). Napiszcie też inne postacie, które mogą być dobre. :)

Opublikowano

kha dostał swoich czasów spore nerfy na W itd . Od siebie mogę polecić mumie która dostała nerfa na w ale i tak nadal jest op na jungle , oraz lee sina

Opublikowano

Lee sin teraz jest maszyną do zabijania, udyr też ora fest, robisz nim tak szybko jungle, że musisz iść do enemy bo nie ma co bić ;) lee jest początek ciężki, ale po zrobieniu tego red itemu z jungli jest opór ;)

Opublikowano

Ww,udyr,lee,eve,vi :) ww top 1

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Sądziłem że elitą będzie Lee, Godyr i WW. Będę musiał się nauczyć grać mnichem i Godyrem. :( A co sądzicie o Xinie? Ma jakiś sustain z W, nie najgorsze obrażenia i budujący się pod tanka jest wytrzymały. A jak się pod AP zrobi to też jest ciekawą postacią.

Opublikowano

Na razie testowalem Udyra i Lee i koszą równo, tylko u Lee early słabe :/

736181470940422997756.png

Opublikowano

Ponieważ go Mainuje na Topie i w Jungli. A J4 pod Off-Tanka niszczy xD

Wydaje mi się że J4 będzie miał słabe early a później będzie już dawał radę. Zrobić runki pod lifesteal i jazda. :P

Opublikowano

Polecam grać udyrem tylko pod Phoenixa

Tiger też się bardzo dobrze sprawdza, bo gram tylko takim :D

736181470940422997756.png

Opublikowano

Słyszałem, że Warwick jest teraz dobry (58% win rate) i w dodatku dobrze mi się grało xinem.

Opublikowano

Ww, Udyr. Gralem i mainuje. Bez problemu robie bez poworotu caly itemek na jungle. Kupuje ten na counterjungle a potem na stacki. Po kupionym calym itemku warda stawiam, zabijam kraba na rzece i robie solo drake bez zadnego problemu. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...