Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix 4.20?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bedzie hotfixa poniewaz patch byl zbyt duzy. Pozdrawiam ^_^.

@Up. Te exploity tez byly na BoLu :).

Opublikowano

szkoda ze w bolu nie dziala ta moc na nieskon czonczone mikstury bo bym na bola sie przesiadł ;/ albo no-cooldown jakby gdzies istnial

What ? dla mnie l# biję na głowę bola. C#/C++ > Lua . To prawda niektóre skrypty są lepsze ale to przez to ,że l# jest nowym darmowym produktem i skrypty dopiero co na niego wchodzą.

Opublikowano

ale ja nic nie powiedzialem ze bol jest lepszy bo jest w 100% gorszy bo np combo na kate musze trzymac spacje a w league sharpie wystarczy ze ustawie i samo mi automatycznie skacze i wszysko i nie musze spacji trzymac + mam te neiskonczone mikstury dzieki czemu np khartusem moge w nieskonczonosc na e leciec ;D

Opublikowano

Za exploity szybko permika wyrwiesz. Temat jest do zamkniecia i tak. Nie robcie tu spamu. Nie bedzie hotfixa. Update do L# ma jeszcze dzis wyjsc podobno (nie potwierdzone lecz joduskame cos tam wspominal).

Opublikowano

własnie dziwnym trafem na żadnej grze nigdy jeszcze nie dostałem co ciekawe w jednej na bierzaco nawet przy adminach dzialam i nic konta nadal mam i działaja bez zarzutu :)

Opublikowano

Poprawie sie. Jezeli ktos nie bedzie takim leniem i wysle nagrana gre dopiero wtedy go wyrwiesz. Na normalach raczej tego nie zrobia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...