Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix 4.20?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest jakiś fix dla aktualizacji 4 2 0 ? 

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

potwierdzone info?

legiae.png

Opublikowano

Mi tam działa o dziwo L# na tym fixie w głównym temacie o L#, tylko nie mogę wejść do gry bo nie mogę się połączyć, ale ten problem wystąpił jeszcze u mnie przed podmianą *.exe więc jest szansa, że będzie działać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

xxx :) Nie działa nie łączy z serwerem może ktoś podać czystego lola ? Tylko ten plik co waży 15mb

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Działać może i działa ale po co skoro do gry nie wrzuca?

legiae.png

Opublikowano

xxx :) Nie działa nie łączy z serwerem może ktoś podać czystego lola ? Tylko ten plik co waży 15mb

łap czystego:

Download:

http://rapidgator.net/file/6edf0d25517636ee555144ecde691be9/League_of_Legends.exe.html

Scan:

https://www.virustotal.com/en/file/402bf2b9d5f09b8dd4f20b312c533a764712f2912cc3807a10fd721638d37862/analysis/1416477983/
Opublikowano

Nie wiem czy to nie będzie spam czy coś takiego (akurat czytałem regulamin  :D ) Ale dzięki wielkie Astern właśnie byłem afk bo nie mogłem wbić do gry.

Opublikowano

Mógłbys to wrzucić na coś innego? Wywaliło mi kompa przy pobieraniu i skończył mi się limit pobierania na dobę na tej stronie.

edit: ok, już sobie ogarnąłem inaczej.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Trzeba by wejsc do srodka tego lol exe i porównac z starym i spróbowac tak zrobic by leaguesharp uznawał nowa wersje jaka starą lub spróbowac ze starej zrobic nowa

Opublikowano

mi pisze caly czas wersja nie obslugiwana wgralem to leagueoflegends.exe co wyslalsiscie

Musisz czekać aż L# wypuści update.

Opublikowano

przy duzym patchu np. z 4.18 do 4.19 itp. nie wystarczy wgranie fixa. musisz czekac na update

I trzeba dodać że często sama aktualizacja L# nie wystarczy. Bo często tak bywa że i trzeba czekać na aktualizacje skryptów.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

No to poczekamy,pogramy na smurfie.Widziałem jak ktoś na joduskame pisał że ma fixa.

Opublikowano

No to poczekamy,pogramy na smurfie.Widziałem jak ktoś na joduskame pisał że ma fixa.

widząc twój avatar nie dziwie się że w to wierzysz.. ale skoro nie rozumiesz ze na takie patche nie ma fixa no to powodzenia w życiu.

Opublikowano

widząc twój avatar nie dziwie się że w to wierzysz.. ale skoro nie rozumiesz ze na takie patche nie ma fixa no to powodzenia w życiu.

Po 1.Avatar mam spoko

Po 2.Nie wiesz o co chodzi to się nie odzywaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...