Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Polski Serwer Season8 Episode2

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Tak 

Agus  teraz zabłysłaś tym co zrobiłaś na servie  I ty jesteś Założycielką serva i robisz takie rzeczy 

hahaha żenada 

PULCHERIA  to była moja 2 postać chciałem zobaczyć po raz drugi czy za pisanie prawdy można dostać bana  i nie myliłem się  dostałem bana haha

szczerze gówno się znasz z ta Twoja magiczna Ekipa na prowadzeniu servera  a takimi incydentami odstraszasz graczy widzę na servie masz własnych przydupasów którzy bez  wazelinki wchodzą Ci w dupsko  mowa o Gildi -> INVADERS <-  Plebsiki  co nabili po 70++ rr i bija takich co startują na servie no no pogratulować 

więc kręć tą swoja Kupę gówna jak Żuk gnojownik z tymi przydupasami   :))) 

ciekawi mnie kiedy  nowa edycja i taka sama  zmoka jak z tą hahaha 

NIE POLECAM      kto mądry ten zrozumie 

i jeszcze jedno NOSEM W D*** 

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, 

jako gracz Twierdzy nie uważam, że Agus jest jednostronna. W tej chwili mam bana do soboty na glownej postaci i gdybym mial wtyki to bym tego nawet nie pisał :) Ale wiadomo kazdy odbiera wszystko inaczej. Agus robi to co do niej należy także nie osądzajmy jej po subiektywnych opiniach innych osób, przyjdź, zagraj sam się dowiesz. 

Dodam, że utworzyliśmy ally alby przyjmować nowych graczy i chronić ich przed atakami @ invaders. Zapraszamy wszystkich nowych graczy, nie zawiedziecie się. 

Pozdr Mordi

Opublikowano

No to Tak 

Agus  teraz zabłysłaś tym co zrobiłaś na servie  I ty jesteś Założycielką serva i robisz takie rzeczy 

hahaha żenada 

PULCHERIA  to była moja 2 postać chciałem zobaczyć po raz drugi czy za pisanie prawdy można dostać bana  i nie myliłem się  dostałem bana haha

szczerze gówno się znasz z ta Twoja magiczna Ekipa na prowadzeniu servera  a takimi incydentami odstraszasz graczy widzę na servie masz własnych przydupasów którzy bez  wazelinki wchodzą Ci w dupsko  mowa o Gildi -> INVADERS <-  Plebsiki  co nabili po 70++ rr i bija takich co startują na servie no no pogratulować 

więc kręć tą swoja Kupę gówna jak Żuk gnojownik z tymi przydupasami   :))) 

ciekawi mnie kiedy  nowa edycja i taka sama  zmoka jak z tą hahaha 

NIE POLECAM      kto mądry ten zrozumie 

i jeszcze jedno NOSEM W D*** 

Po 1 to Aga jest starsza od was wszystkich tutaj i należy się odzywać w sposób kulturalny, nikt cie nie nauczył kultury i poszanowania w domu? Po twoim słownictwie widać, z jakiego jesteś domu więc szczerze wątpię.

Po 2 nikt z nas nie jest z "magicznej ekipy" a to, że niektórzy nie rozumieją, że ja czy inni Admini lub GM mają życie prywatne i np w moim przypadku 2 prace co uniemożliwia codziennie doglądanie forum (bo za to jestem odpowiedzialny) to ja mu w tym niestety nie pomogę, to nie mój fach.

Po 3 niech nikt mi nie wmawia, że wszyscy na serwerze są super i nie można im niczego zarzucić.. przez 2 tygodnie była informacja która wyskakiwała przy rejestracji na forum, że trzeba wysłać maila z prośbą o aktywację z poszczególnymi danymi typu login itp. Wszyscy od nowa się zarejestrowali, 10% napisało maila i aktywowałem im konta a pozostałem 90% pisało do Agi, że nie mogą się zarejestrować na forum.

Stwierdziłem, że jest to dla większości osób zbyt trudne do ogarnięcia by wysłać maila z prośbą o aktywacje konta więc usunąłem tą opcję. A ty teraz nam mówisz, że nie mamy pojęcia o prowadzeniu serwera skoro ty sam należysz do większości która miała problem z wysłaniem głupiej wiadomośc....

No naprawdę... czasem mam wrażenie, że niektórzy wychowywali się za czasów kiedy budowano piramidy, zahibernowano ich w wieku 15 lat i teraz odkopano...

PS: jeżeli ktoś sobie życzy by wszystko było na cacy, adminów codzienie po 8-12h online itp to można się zrzucić dla nas na pensje, rzucimy pracę i zaczniemy pracować dla was.

Opublikowano

potwierdzam, admin robi co mu sie podoba, dc co chwila na cs, bufowal przeciwnikow (donaty), nie byli w stanie wygrac, wiecprzejecie korony w 3 sek bylo konieczne 

zal zal zal

bugi w bc i ds, dopel nie dziala, eventu w devias nie mozna ukonczyc...

jesli chcesz sie zdenerwowac to to jest wlasnie server dla ciebie

Opublikowano

Potwierdzają osoby z @ ktora przegrała. Było was z 30 a nas 5 i przegraliście.... zenujące to jest. Przegraliscie zachowaliście się jak debile.... Nikt nam nie pomagał, bugclock jest znany, Bufy? Jakie bufy jak admini nie maja nawet skili, szukacie tylko zaczepki zeby zwalić na kogoś, żałosne.... 

Serdecznie zapraszamy na serwer, chętnie UCZCIWIE pobijemy sie o zamek! 

Opublikowano

morderco zdechlych mrówek^^^^ uczciwosc to ty widziales w teleexpresie

3 min przed koncem czolowka gildii broniacej dostaje DC, a wasz pseudo lider przejmuje korone w 3sekundy

o jakiej uczciwosci mowisz biedna istotko????

zreszta w logach wszystko jak na dloni cala wasza uczciwosc,

nowym graczom, ktorzy jedna sie zdecyduja (mozna sie zawiesc) stanowczo nie polecam @ twierdza!!!!!!

jak chcecie grac tworzcie nową @!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...