Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeLuxeMu Polski Serwer Season8 Episode2

Agulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A spróbuj nałożyć nowego patcha na starego klienta i zobacz czy się uruchomi.

Jeżeli mielibyście jakieś problemy z grafiką w kliencie to usuńcie plik atioglxx.dll. Jest to plik przeznaczony dla graczy, którzy mają rozmazany cały klient po uruchomieniu. 

Po ściągnięciu clienta patch nie jest wymagany.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

konto zalozylam, na stronce wszystko gra, w grze mam klopot z nim no i ta rozdzielczosc na caly ekran , nie widzie , w kliencie nie ma mozliwosci na zmiane  jej.

Cieżko bedzie .

Opublikowano

Nie Polecam Serwera 

wystartował z wieloma bugami i nie dociągnięciami 

po 7 godzinach gry   od startu   na expie 350             nabic prawie 20 rr  to  kpina 

i na 1 rr expiC na  grubasach  i warrior knightach  HEHE   

we 2 osoby exp strasznie  podwyższony  a w gold PT leci jak Solo hahaha  no troszke lepiej 

buffy na RF  były zdupcone

buffy na ee w choooooj przesadzone 

buff na życie BK  nie działał  

i troche innych  rzeczy jeszcze wypatzyłem  EHHH 

JAK DLA MNIE SZKODA CZASU  POZDRO 

Opublikowano

Nie Polecam Serwera 

wystartował z wieloma bugami i nie dociągnięciami 

po 7 godzinach gry   od startu   na expie 350             nabic prawie 20 rr  to  kpina 

i na 1 rr expiC na  grubasach  i warrior knightach  HEHE   

we 2 osoby exp strasznie  podwyższony  a w gold PT leci jak Solo hahaha  no troszke lepiej 

buffy na RF  były zdupcone

buffy na ee w choooooj przesadzone 

buff na życie BK  nie działał  

i troche innych  rzeczy jeszcze wypatzyłem  EHHH 

JAK DLA MNIE SZKODA CZASU  POZDRO 

Szanuje Twoje zdanie, ale żyjemy w świecie, w którym znajomość ortografii jest ważna. Czytając to teraz nie wiem, czy byłeś na tym serwerze dość długo aby stwierdzić takie błędy, czy po prostu dążysz do antyreklamy serwera. Wątpię aby Twoje zdanie było w ogóle brane pod uwagę, bo każdy kto to przeczyta będzie myślał, czy to dziecko pisało i chciało się wyżyć na serwerze.

Opublikowano

Niestety to prawda pytaliśmy o testy to odpowiedzieliście, że najlepsi testerzy byli na serwie. Bk 51rr elfowi zabiera po 200, sm po 20, exp na kanturu relict po 2rr, złoty smok zabijany na 3rr nie ma po co grać. Ogólnie serwer stabilny, ale jeśli ktoś gra dla wyzwania to nie tutaj. Na takich ustawieniach to trzeba było dać exp 20 podkręcić złote i moby sporo żeby miało to jakiś sens.

Opublikowano

Nie sposób nie zgodzić się po części z przedmówcami. Problem w tym że zepsuliście exp w party i to się odbiło na rankingu. Nawet jeżeli teraz to zmienicie to tylko większa krzywda dla graczy którzy zaczną od nowa. Przykład? Solo lt3: 100k exp, z Azazelem w pt: 400k (2 osoby..). W vulc na powiedzmy 4 osoby w pt (blisko rasowe) leci exp 4kk. Przy tym expie?... Słyszałem że goldy są osłabione tak że na 1 rr można bić, piórka nie lecą na icarus (zresztą w tarkanie np. widziałem w dropie Scroll of Ice który leci w devias przecież) - więc kolejna rzecz: zepsuty drop. Spoty oczywiście od poprzedniej edycji nie zmienione. Nieliczne przypadki "wypchaj się i graj żeby coś zdobyć" ale na szczęście nieliczne. Moim zdaniem można pograć dla przyjemności i stabilności ale błędy niewybaczalne.

Opublikowano

Wiem ze party exp zepsulismy i nie beziemy juz nic zmieniac z tym chyba ze bardzo bedziecie tego chcieli, goldy nie sa oslabione bo maja orginalne ustawienia, poprostu nie wykrecilismy ich, piorka dropia na icarusie fakt ze malo kiedy ale sa a poza tym piorko jest jako nagroda za BC szansa jest 1:4 zeby na nie trafic, szkoda ze nikt nie sprawdza takich rzeczy tylko czeka na gotowe zeby pisac gdzie dokladnie pojsc zeby cos ugrac

Opublikowano

Wiem ze party exp zepsulismy i nie beziemy juz nic zmieniac z tym chyba ze bardzo bedziecie tego chcieli, goldy nie sa oslabione bo maja orginalne ustawienia, poprostu nie wykrecilismy ich, piorka dropia na icarusie fakt ze malo kiedy ale sa a poza tym piorko jest jako nagroda za BC szansa jest 1:4 zeby na nie trafic, szkoda ze nikt nie sprawdza takich rzeczy tylko czeka na gotowe zeby pisac gdzie dokladnie pojsc zeby cos ugrac

Chcąc iść na BC pierw trzeba utrafić, a potem jeszcze ustać więc zapewne chętnie pójdę jak będę miał wystarczająco defa (wiadomo - RF ma go mało).

Opublikowano

Pytanie mam o balans postaci czy to wtrafiliście? Tak to jest jak sie nie robi testów normalnych przed włączeniem serwera. Ja podziękowałem pewnie zaraz online bedzie w okolicach 10-15 i nowa edycja.

Opublikowano

Balans byl robiony na full statach i jest ustawione tak ze glowna role beda odgrywac itemki jakie bedzie miala postac na sobie

Opublikowano

Balans byl robiony na full statach i jest ustawione tak ze glowna role beda odgrywac itemki jakie bedzie miala postac na sobie

^^ ale sie usmialem

Opublikowano

Aga a wez Ty sobie juz daj spokoj z tym mu.. nie masz nic innego do roboty? jak zwykle tak wychodzi jak sie w to mieszasz a sama dobrze nie sprawdzisz kto z toba wspolpracuje... mozesz na mnie psioczyc ile chcesz ale nikt tu anty-reklamy nie robi poprostu tak jest i bedzie juz dawno mowilem ze to wszystko inaczej 3ba sprawdzac lepiej bylo wydac kase na licencje itp a potem sie zastanawiac wezcie wy sie wszyscy ogarnijcie..!!!!

Opublikowano

Szanuje Twoje zdanie, ale żyjemy w świecie, w którym znajomość ortografii jest ważna. Czytając to teraz nie wiem, czy byłeś na tym serwerze dość długo aby stwierdzić takie błędy, czy po prostu dążysz do antyreklamy serwera. Wątpię aby Twoje zdanie było w ogóle brane pod uwagę, bo każdy kto to przeczyta będzie myślał, czy to dziecko pisało i chciało się wyżyć na serwerze.

Ortografia Ortografią   ale co prawda w oczy kole co 

po starcie serva miodzio prawie  60 online 

teraz trzymacie serva dla 20 osób  no może 15 bo niektórzy graja na 2/3 konta  wiec wiesz baw się dalej w robienie gównianego serva  

zróbcie porządne testy z osobami które się na tym znają  i dopiero później róbcie start servera  

ps. byłem na wcześniejszej edycji i na tej  więc wiem co pisze  na poprzedniej edycji podobnie było i na tej są te same bugi więc widać ze nawet wam sie nie chciało tego poprawić hahaha lepiej start zrobić  hahaha 

z mojej strony życzę wam powodzenia  

Dippy , pdgztr   też dobrze piszą  

szkoda czasu na pierdoły dlatego po 2 dniach zakończyłem tu grę 

Opublikowano

Gralem na wielu serwerach ale ten naprawde spoko. Fajnie sie expi, itemki bardzo fajnie sie dropi bardzo polecam. No i dziala cykl cs :) IdolSM

Opublikowano

Bardzo fajny serwer do gry w Mu online na zimowe wieczory, przyjazna atmosfera, mili i pomocni ludzie. Sam gram i zapraszam serdecznie ;) wpiszcie w google "deluxemu", a jak sie ktoś do mnie odezwie" umcyk umcyk" to możliwe, że dostanie coś na start ;) pozdrawiam.

Opublikowano

1277314176172511240479.jpeg8937814176172511240479.jpeg

Kochani wkrótce mikołajki, przygotowaliśmy dla was eventy, prezenty i większy exp z tej okazji. Zapraszamy do gry!!!!

Opublikowano

tak tak  ludzi zapraszają  a mi konto zablokowali za Posty wypowiedziane tutaj  haha  dosłownie śmiech na sali  nie wiem kto mi acc Zablokował który Admin  ale takimi działaniami odstraszycie tylko ludzi.  Święta zrób prezent i wyłącz ten server i nie rób sobie wiochy z Twoja nie zawodna EKIPĄ hahahahah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...