Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HadesMu|S4Ep6|400x|35%|AH|DDos (START 20.11.14 16:00)

panoramix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hej, bracie, mógłbyś naprawić icarus? Bo przez chwile dało się wejść a teraz znowu nic. Ciągle nie mam lighting shocka -.- biję jak ta lama z chain lighting. A w icku może dropnąć, bo o kanturu to se moge pomarzyć ^^

Opublikowano

Stary ty to masz reakcje jak sam robert kubica. Pisałem to o 23 i icek raz działa raz nie działa - przez cały wczorajszy dzien nie działał tylko się włączył po 1 w nocy jakoś. Ty zawsze odpisujesz po czasie i że wszystko działa... Wcale nie działa! Przyjrzyj się też dropowi - np dark raven dalej dropi w tarkanie. I ten zasrany skill lighting shock mógłby dropić trochę wcześniej - ciężko mi ubijać genocidery z kanturu a ten chain lighting bije po 3 moby -.-

Opublikowano

Jesli chodzi o cos co jest do poprawki to jest raczej malutka rzecz gdzie w norii wypada cos takiego "+10+opt+ kolo pralki i buffa caly czas nie da sie tego podniesc ale nalezalo byy to poprawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...