Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia do Far Cry 4

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam moze ktoś wrzucić pliki z polskim interfejsem przekonałem cały internet i mam tylko polskie napisy w grze a w opcjach które są po angielsku nie ma możliwości zmiany języka gry

Proszę o pomoc

Do Dawid możesz te pliki wrzucić gdzieś indziej niż na chomika

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli mam wersję 1.0 to muszę patchować po kolei czy mogę od razu 1.4/1.5 i spolszczenie ? 

Walisz od razu do 1.4/1.5 i masz spolszczona grę:D

Opublikowano

Zainstalowałem patcha v 1.4 Reloaded i Twoje pliki językowe, ale nie wykrywa mi polskiego języka w menu gry - we wszystkich plikach konfiguracyjnych zmieniłem na polish i nic. :(

Edit:

Nie znajduje mi polskiego, ponieważ w data_win32 nie mam sound_polish.dat i sound_polish.fat. Ma ktoś? :D

I Wesołych Świąt wszystkim! :D

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że pobrałem far cry 4 ale mam menu po rosyjsku i gdy chce zmienić język oraz audio to gdy wchodze w general to nie ma tam zakładki subtitles ani audio jest tylko napisane language i nic wiecej. Zwracam sie do was z pytaniem jak zmienić ten język chociażby na angielski?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pomozcie mam wersje RU :*

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...