Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam spolszczenia do Far Cry 4

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matko taki problem, wejdź ktoś kto ma pełną wersję w folder z grą potem Data i folder Loc wrzuć na speedyshare czy inny uploader i tu daj link pliz .... ;d

Opublikowano

Co do Dialogów nima czegoś takiego z tego co wiem a do polskich napisów nie musicie pobierać żadnych spolszczeń sposób na polskie napisy.

1.Włączcie grę

2.wejdzcie w opcje

3.Generalne

4.Macie tam puste okienko Język gry nad Audio:English tam trzeba kilknąć i wybrać Polski

5.Gotowe

Proszę bardzo

Opublikowano

Co do Dialogów nima czegoś takiego z tego co wiem a do polskich napisów nie musicie pobierać żadnych spolszczeń sposób na polskie napisy nie tylko dialogów

1.Włączcie grę

2.wejdzcie w opcje

3.Generalne

4.Macie tam puste okienko Język gry nad Audio:English tam trzeba kilknąć i wybrać Polski

5.Gotowe

Proszę bardzo

Tylko że gra się po tym buguje. Bo nie mamy w folderze Loc plików z j. polskim tak myślę..

Opublikowano

Mi się po tym nic nie buguje ;D Wszystko śmiga na polskich napisach bez żadnego ściągania spolszczenia, w moim przypadku wystarczyła zmiana w ustawieniach gry ;)

Opublikowano

Proszę jeżeli ktoś ma oryginalną wersje to tam gdzie znajduję się katalog gry wchodzi do data i najlepiej gdyby wysłał cały folder LOC bo tam są języki 

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

pl-PL_loc (Program Files (x86)\Far Cry 4\Data\Loc)

fcc_main_polish.dat

fcc_main_polish.fat

(Program Files (x86)\Far Cry 4\data_win32\worlds\fcc_main)

multicommon_polish.dat

multicommon_polish.fat

(Program Files (x86)\Far Cry 4\data_win32\worlds\multicommon)

tak strzelam, przypuszczam że takie pliki się tam  znajdują 

Ok, znalezione  :)

Jutro podrzucę link bo trochę to waży..

Opublikowano

No właśnie. Mam wersję bez plików z polskim i niestety działają tylko napisy dialogowe całe menu itp są angielskie. Czekam na pliki polskie.

Opublikowano

Mógłby ktoś sprawdzić czy działa to spolszczenie od kolegi dawix? Ja dziś zaczynam pobieranie i z wielką chęcią pograłbym sobie z polskim językiem :D

Opublikowano

POMOCY ! Ściągam to spolszczenie już chyba 5 raz i za każdym raze gdy jest koniec wyskakuje bład sieci i pobieranie nie powiodło się  , co robić ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...