Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blant czy butla?

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mówię tu o uzależnieniu, czy braku możliwości życia bez tego. Po prostu są ludzie którzy wolą alkohol, są tacy którzy wolą używki. Jak dla mnie chciałbym, żeby na tym 'specyfiku dla dzieciaków' się skończyło, gdyż jest to chyba najmniej szkodząca substancja spośród narkotyków. Dużo lepiej mi się myśli po trawie, niż po alkoholu i po prostu uwielbiam ten stan, odskok od rzeczywistości, jednak zachowujesz racjonalnie w stosunku do alko myślenie.

A po co porównujesz do alkoholu? Temat jest o marihuanie więc o niej rozmawiamy i tego się trzymaj. 

742611478555387739101.jpeg

Uczeń
Opublikowano

Lol, smieszne ze wypowiadaja sie tu gimbazjalisci

@top

blant ofc

Czemu śmieszne ? ja swojego pierwszego blanta zapaliłem będąc w drugiej klasie gimnazjum, aktualnie jestem pełnoletni 

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

@Jamajkas

Ja nikogo do niczego nie namawiam, oczywiście sam pełnoletni nie jestem , ale zwracałem się raczej do tej starszej części forum wiem że brzmi to abstrakcyjnie:D

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wiadro.

Ale czasem lepiej przystopować, miesiąc przerwy i bacior syci.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czysta wstrzemiezliwość :D , raz jarałem jointa ale nic nie poczułem. 

Najlepsza bania jest jak sobie w pięte wcieram. Polcam Ewa Wachowicz

Co wy macie z tą Ewką

Opublikowano

Czysta wstrzemiezliwość :D , raz jarałem jointa ale nic nie poczułem.

Co wy macie z tą Ewką

W koncu urodzila sie tam gdzie ja :p
Opublikowano

A ja wolę żeby małolaty nie paliły zielska tylko zaczęły się uczyć, bo nie będzie miał kto płacić w przyszłości podatków.

Wololololololololololololo

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...