Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blant czy butla?

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolicie ciągnąć z butli czy wyluzować się przy blancie?

Komentarze nieletnich umysłowo i naczelnych chirurgów ortopedów będą reportowane jako spam.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Uczeń
Opublikowano

Butla  czasem. Przeważnie to Bonio, zaraz potem gibon, po nim kolejny. I tak do rana się jara, taka moja standardowa bania ;p 

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Zalezy od sytuacji. Jezeli jest powiedzmy melanż to lepiej zajebac wiadro bo mocniejszy haj, a jezeli siedze sobie z kumplem i zamulamy to lepszy joint, większy chill + lubie podawanie jointa :D

Opublikowano

A ja wolę żeby małolaty nie paliły zielska tylko zaczęły się uczyć, bo nie będzie miał kto płacić w przyszłości podatków. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zależy od okoliczności, blant to na spokojnie i relaksik, a butla/bongo to jak chcemy poczuć Hiroszime w głowie :3

Opublikowano

Wolę się po prostu zrelaksować, bez blanta bo mi do tego niepotrzebny. Jeśli chcę mieć banię to jest milion lepszych sposobów z alkoholem na czele a do relaksu nie potrzeba mi narkotyków dla dzieciarni ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Wolę się po prostu zrelaksować, bez blanta bo mi do tego niepotrzebny. Jeśli chcę mieć banię to jest milion lepszych sposobów z alkoholem na czele a do relaksu nie potrzeba mi narkotyków dla dzieciarni ;)

Po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś przeciwny, jak większość starego społeczeństwa. Jeśli nigdy w życiu nie paliłeś, to nie potrafisz wyrazić obiektywnej opinii, nie bez przyczyny marihuana należy do miękkich narkotyków. Jeśli chodzi o zdrowie,relaks czy cokolwiek innego to zielone > alko. 

Opublikowano

Po Twojej wypowiedzi widać, że jesteś przeciwny, jak większość starego społeczeństwa. Jeśli nigdy w życiu nie paliłeś, to nie potrafisz wyrazić obiektywnej opinii, nie bez przyczyny marihuana należy do miękkich narkotyków. Jeśli chodzi o zdrowie,relaks czy cokolwiek innego to zielone > alko. 

Pewnie, że paliłem, po prostu mi się nie spodobało. Otumania i sztucznie "relaksuje", bez sensu. Używki są po to, żeby wspomagać działanie/przeżywać nowe doświadczenia a nie nas otępiać. Jak chcecie się bawić to bierzcie te narkotyki, które do zabawy służą, jak chcecie się zrelaksować, to po prostu to zróbcie, bez palenia "blanta", jeśli nie potraficie tego zrobić to macie duży problem :)

Marihuana to narkotyk dla dzieciaków, które nie mają co robić ze swoim czasem więc z nudów marnują go na palenie i leżenie do góry brzuchem. Swoją drogą to trochę zabawne, że gość z rocznika 96' nazwał mnie częścią "starego społeczeństwa" ;)

Jeśli chodzi o zdrowie to lepiej żadnych używek nie brać swoją drogą.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Pewnie, że paliłem, po prostu mi się nie spodobało. Otumania i sztucznie "relaksuje", bez sensu. Używki są po to, żeby wspomagać działanie/przeżywać nowe doświadczenia a nie nas otępiać. Jak chcecie się bawić to bierzcie te narkotyki, które do zabawy służą, jak chcecie się zrelaksować, to po prostu to zróbcie, bez palenia "blanta", jeśli nie potraficie tego zrobić to macie duży problem :)

Marihuana to narkotyk dla dzieciaków, które nie mają co robić ze swoim czasem więc z nudów marnują go na palenie i leżenie do góry brzuchem. Swoją drogą to trochę zabawne, że gość z rocznika 96' nazwał mnie częścią "starego społeczeństwa" ;)

Jeśli chodzi o zdrowie to lepiej żadnych używek nie brać swoją drogą.

Nie mówię tu o uzależnieniu, czy braku możliwości życia bez tego. Po prostu są ludzie którzy wolą alkohol, są tacy którzy wolą używki. Jak dla mnie chciałbym, żeby na tym 'specyfiku dla dzieciaków' się skończyło, gdyż jest to chyba najmniej szkodząca substancja spośród narkotyków. Dużo lepiej mi się myśli po trawie, niż po alkoholu i po prostu uwielbiam ten stan, odskok od rzeczywistości, jednak zachowujesz racjonalnie w stosunku do alko myślenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...