Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wy myślicie o takim RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Chce zrobić serwer RPG. Byłyby na nim różne bosy, zadania i to co podstawowe. Ale oprócz tego będzie możliwość zakupu nowej rangi za pieniądze w grze oraz za $$$ realne. Za bossy będzie przyznawane level a kiedy osiągnie się jakiś wyższy będzie można skorzystać z lepszego enchantingu. Mapa była by wzorowana na ,,Łowcy Smoków''. Po osiągnięciu max lvl będzie można zakupić smoka i latać na nim. Na serwerze oczywiście były by prace za które też byłby lvl. Jak myślicie czy znajdę ekipę? Jeśli macie jakieś pytania, zastrzeżenia lub propozycje to piszcie

Pozdrawiam Rickardo198

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe....... jestem za.

Chciałem stworzyć podobny serwer ale sie nie udał spróboj jestem ciekawy czy sie uda

Dziękuję za pozytywną opinię

PS. Jak będziesz chciał pomóc zapraszam pw 

Opublikowano

Ma to jakiś pomysł tylko... jak każdy opisuje to samo.

Widzę mnóstwo zapowiedzi czy to tutaj na forum oraz gdzie indziej wszędzie tak samo.

Dodaj jakąś nowość albo ich więcej i bd git.

Pomysł jest dobry. Jeśli będzie solidnie zrobione to oczywiście zagram.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngovergeming masz jakąś propozycję która kryje się za słowem ,,nowości''? A po za tym wiem że wiele zapowiedzi jest ale jeśli ma się motywację ze strony użytkowników to wtedy czuje się (a przynajmniej ja tak mam) że dałem swego rodzaju obietnicę i muszę ją wykonać

Opublikowano

Tylko nie zrób z tego serwera pay2win. Brzmi bardzo ciekawie, fajnie bedzie jak go porządnie rozwiniesz. Także mało jest takich dobrych serwerów tego typu, i mam nadzieje że dasz rade jakoś to zrobić. 

Kappa.

Opublikowano

Tylko nie zrób z tego serwera pay2win. Brzmi bardzo ciekawie, fajnie bedzie jak go porządnie rozwiniesz. Także mało jest takich dobrych serwerów tego typu, i mam nadzieje że dasz rade jakoś to zrobić. 

Nie no nie mam zamiaru robić z tego pay2win myślę że max jakieś 3 rzeczy do kupienia. Dzięki za opinie :)

PS.Szukam osób które chciałyby pomóc zapraszam na PW

Moderatorzy proszę za to wyżej nie dawać punktów :( 

Coś wymyśliłem. Może dodam 3 życia (będzie można uzupełniać za pomocą łzy Ghasta) i jeśli ktoś straci wszystkie życia dostanie bana na 3 dni co wy na to? 

Opublikowano

@Rickardo189

No nie wiem, ja tego serwera nie tworze, tylko Ty ; D

Ale jakieś arenki, czy klatki PvP mile widziane. Za wygraną waluta z gry?

zgłoś się jutro do mnie na PW to obgadamy wszystko bo teraz mykam 

Jeszcze brakuje warpów, sms shopu, spleefu, kopalni itp. Typowy serwer rpg.

Rozśmieszasz mnie :P ja wiem co robię. Ciulem nie jestem :) a ty nie musisz się martwić że wyjdzie z tego jakieś gówno 

Opublikowano

@Rickardo189 nowości to coś takie co zrewolucjonizuje ten tryb coś nie powtarzalnego . Sam przykładów nie podam bo mnie znam się dobrze ma tym trybie.

Okey postaram się coś wymyśleć, a trafiłem z tym pomysłem 3 żyć?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngovergeming masz jakąś propozycję która kryje się za słowem ,,nowości''? A po za tym wiem że wiele zapowiedzi jest ale jeśli ma się motywację ze strony użytkowników to wtedy czuje się (a przynajmniej ja tak mam) że dałem swego rodzaju obietnicę i muszę ją wykonać

Dokładnie. Mam tak ze swoim projektem serwera typu "Adult" (http://www.mpcforum.pl/topic/1307173-serwer-wylacznie-dla-dojrzalych-graczy/). Jeżeli widać, że graczom się pomysł podoba to ma się więcej motywacji i lepiej się pracuje. 

Opublikowano

Będzie na modach?

Nie ponieważ chce mieć graczy a nie każdemu chce się pobierać luncher ale obiecuje ci że zrobię wszystko aby plugin zastąpiły te mody

Mówić to jedno, zrobić to drugie :)

Ogólnie projekt ciekawy, ale to tylko projekt. Życzę powodzenia z serwerem.

Od jutra zaczynamy więc 1 i 2 się spełni

Opublikowano

Nie ponieważ chce mieć graczy a nie każdemu chce się pobierać luncher ale obiecuje ci że zrobię wszystko aby plugin zastąpiły te mody

Od jutra zaczynamy więc 1 i 2 się spełni

Uwierz mi, nie wszystko da się zastąpić. Sam zacząłem robić paczkę modów pod RPG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...