Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Fish bot ma ktoś? (KAMER)

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam FB pod globala, prosżę o takiego który nie będzie wysyłał żadnych logów (albo takiego którego da się obejść)

Aktualnie używam Kamera, ale coś nie chce mi łowić, działać działa, ale nie bardzo łowi, bardzo rzadko wyciąga rybę, kiedyś jak go używałem to non stop pod nogami leżały martwe ryby, teraz nie leżą więcej niż jedna... Przez całą noc zużyłem około 7k robaków, a ile ryb wyłowiłem? tego nie wiem, ale miałem w ekwipunku całe 10 ości czyli złowiłem z 20 ryb (przez 8h)..... Reakcje mam ustawioną na 2.8, a fishing dealy 1 (próbowałem też 4.5 ale nie pomogło)... Proszę o pomoc

Opublikowano

Oprócz FB kamera są jeszcze 3, ale strasznie słabe:

http://www.mpcforum.pl/topic/838801-hardfish-v01-by-daronian-kris006/

http://www.mpcforum.pl/topic/852894-fishgood-01-na-wszystkie-serwery-metin2-by-corfan/

http://www.mpcforum.pl/topic/663624-fishbot-w-pythonie-by-darealfreak-v13/

Możesz wypróbować, ale na ten moment kamer jest po prostu najlepszy.

Nie ma niewykrywalnego FB.

Opublikowano

Ten wbudowany używam, ten osobny mi nie działa (przy starcie z gry nie wyskakuje mi te okiengo które go uruchamiało - kiedyś go używałem i mi wyskakiwało) ....

@Up, zobacze potem jak one działają, bo ten z kamera wgl mi nie łowi

Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze który sposób uruchamiania lepszy ? Lepszy mam na mysli daje wieksze bezpieczenstwo ?

Nie ma znaczenia, każdym sposobem uruchomienia jest tak samo wykrywalny.

Opublikowano

ostatnio wyrwalem banik  a tak bylo pieknie :D kijek na  +6 poszedl sie ;/

Bywa, GF jakiś czas temu polepszył zabezpieczenia i to ostro.

Nie dość, że logi się zgadzają to jeszcze GM'i po mapach chodzą. :P

Polecam łowić z przerwami, na FB nie ma to większego sensu, ale na pewno zmniejszysz szansę na bana.

Opublikowano

Tak wlasnie mam zamiar zrobic :) przerwa dniowa powinna wystarczyc ;) Jedyne co musze zrobic to ten 30 lvl ;/

Raczej chodziło mi o łowienie powiedzmy tam 2.5h, 30 minut przerwy i znowy.

Jednodniowa przerwa nie pomoże zbyt dużo nie jeśli Cię logi wykryją + GM'i codziennie sprawdzają mapy. ;)

Opublikowano

Te FB są że tak powiem do niczego.... Wiecie jak zrobić by mi to łowił? Albo jak uruchomić tego drugiego oddzielnego FB od kamera?

Ps/ Mam dotdatkowe pytanie, Jak włączam  Kamera, to zawsze (od dłuższego czasu) W haśle mam jakąś literę, muszę ją zawsze usunąć przed wpisaniem hasła, wiecie może jak to usunąć? w Autologinie mam czysto, a przydał by mi się auto login, no ale przez to nie działa ;(

Opublikowano

Są nie wykrywalne FB, tylko niestety takie że sama myszka lata ci po metinie, takie macro.

Wykrywać może i nie(jeśli masz coś takiego wgl. bo obstawiam, że to fake), ale raczej wątpię, że GM do Ciebie podejdzie i nie dostaniesz bana jak nie odpowiesz na jego pytania(podczas łowienia oczywiście).

Mam jeszcze jedno pytanko. Wystarczy tylko wkleić  te dwa pliczki do głównego folderu a następnie w grze /runpy ?

No wklej do folderu i uruchom grę.

Jak nie zadziała to w instrukcji w paczce masz jeszcze jeden sposób uruchomienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...