Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]SafeHaven

HorusLastChaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :P Nie znam sie zbytnio jak ladnie wypromowac server lecz postaram sie :P

Episod 3 :P

Informacja dotycząca server.

Server Horus został skopiowany z SafeHaven. Wszystko co jest na Horus znajduję się na SafeHaven.

Lecz wszystkie merchanty, Questy dzienne, tytuły itp działają tutaj na SafeHaven, nie to co na Horus. 

Wczoraj odbył się gród Dcs/Mcs :P ( Mcs złapała moja gildia)

Co do expienie 3-4 godzinki wbijamy max poza Juno... 

Informacje dotyczące cashu w tym momencie poprzez PSC 10 Euro ( okolo 45 zl) Dostaniemy 18k Cashu. Jest to wystarczajaco, zeby zrobic sobie secik, bron oraz tytul. Oraz jest rowniez Online Cash 60 cashu co 10 Minut :P Wychodzi, ze przez 24 godzinki uzbieramy 8400 cashu.A i co do votowania 1500 Cashu co 12 godzin !!! :P Najlepszy tytul kosztuje 5800 :P Bronie PvP 4500 A cala skrzynka z ciuszkami 4900 :P Jest to bardzo fajna sprawa :>

W planach jest wprowadzenie Juno Ep3 :P

Zapraszam bardzo serdzecznie znajdziecie mnie pod nickiem Friend :P

Strona głowna :

http://198.50.220.67/ep3/index.php

Strona Forum :

http://safehavenlc-network.com/forums/

Opublikowano

Powiem, ze jest to beta. Ale wszystko co dana osoba zdobędzie kupi czy cos będzie na oficjalnym. Wiec prostując można to wziąć pod oficjalny. Tak mi odpowiadają admini serwera.

Opublikowano

Hej :p Nowe informacje :

Na serwerze jest około 50 osob w tym momencie :p A server jest dopiero od 4 dni :)

Powoli dazymy do celu :p

Zapraszam serdzecznie.

Mój nick na LC SafeHaven to Friend :p

Opublikowano

Jakieś ciekawostki czy zwykły standard ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zalezy co Cie interesuje. Custom questy za ktore otrzymujesz tytuly, jawele, tokeny. A za

niedlugo bedzie update ze zmiana opcji w tytulach, nazwach mobkow, oraz nazwach tytulow. Polecam

Opublikowano

Jakie postacie OP ?? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Tak, pisalem z ADM i tez to napisal, ale moze to zmienia na normalna, a zmienia dmg skilla 

ubh6c.png
Opublikowano

Serwer Down ? 

Mój komputer:

Opublikowano

Fajny server denerwuje mnie tylko + jaki jest  i ilość HP trochę przesadzona, i jak by się tak inaczej expiło nie tylko juno, to powiem  mogło by być całkiem ciekawie i fajnie, i dmg na Arenie i MCS/DCS masakra bez ingi 300-400k (Osiągalne!)  wiec 2/3 skile i cie nie ma. :D Wiec jak by to zmienili server mógł by się rozwinąć ładnie. Sam czekam na zmiany bo jak na tą chwile nie ciągnie mnie do ciągłego grania tam. xD

123695094.png

Opublikowano

Czyżby to była reanimacja serwera na którym już grałam, ta sama nazwa i bardzo szybko padł , nie wiem kto tam był adminem, oby to nie ten sam :(

Opublikowano

Zobaczymy co nowego bedzie gdy update zostanie wprowadzony :p Apropo szukam kilku ogarnietych graczy, zeby w nastepnym tygodniu zlapac Mcs :P Dzisiaj samotnie nic nie moglem zdzialac :p Znajdziecie mnie pod nickiem Friend, gildia  Loyal :p

Opublikowano

Zobaczymy co nowego bedzie gdy update zostanie wprowadzony :P Apropo szukam kilku ogarnietych graczy, zeby w nastepnym tygodniu zlapac Mcs :P Dzisiaj samotnie nic nie moglem zdzialac :P Znajdziecie mnie pod nickiem Friend, gildia  Loyal :P

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuje-do-gildii/

zSCFQrN.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer fajny lecz po wbiciu max lvl ogarnięciu setu cube itp Nie mamy co ze sobą zrobić Mamy tylko 3 zadania codzienne Które robi się w minute .... Polecał bym adminowi dodać nową krainę ale nie następne Juno gdzie każdy mob jest na skilla 

Tu potrzeba bardziej hardcor krainy gdzie na jednego moba idziemy w full PT i walimy go długo Jakieś nowe qwesty z fajnymi rarami :D Jak narazie sam przestałem grać i czekam na lepsze czasy tego serwera 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...