Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum BoLa - hacked

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet takie legendy jak SeleX oraz Exn Farex są na tej liście... zawiodłem się totalnie

SeleX i te jego pro hasło (aaa123).

Kocham Renissance.

Opublikowano

Jestem tam lista na 100% autentyczna!

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Sadzr ze to nie jest prawdziwa lista skoro jest nerverien i dis to nie mozliwe... Sadze ze dodano na tej liscie osoby slawne tez by zjebac im opinie i aby dostali bana za ni

wilowo.jpg

Opublikowano

Sadzr ze to nie jest prawdziwa lista skoro jest nerverien i dis to nie mozliwe... Sadze ze dodano na tej liscie osoby slawne tez by zjebac im opinie i aby dostali bana za ni

Śmieszne, żeby tylko Riot zbanował choć jedną osobę z tej listy za bycie na niej...

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

no pewnie, cały świat zna dreda i zwisa.

Opublikowano

Jeszcze to że Dis cheatował to jestem w stanie uwierzyć. A dlaczego? A no dlatego że to taki cwaniaczek, kto obserwuje jego poczynania w ostatnich miesiącach to wie o co mi chodzi. A co do Nervariena to może po prostu chciał zobaczyć jak ten bol  działa.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Weź ku*wa może ich nie obrażaj..

jak nisko trzeba upaść żeby przejmować się tym, co ktoś powie  obrazilwego, nawet nie o tobie samym, ale o osobie lub osobach które na twoje życie wpływu żadnego nie majo x D nosz k***a. 

smieszna mentalność bardzo często widoczna x D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...