Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum BoLa - hacked

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To widać rito ma dużo roboty + że bol jest do dupy, ale też podejrzewam  że nawet L# nawet do się przyczyniła ale na ich miejscu też bym napisał że my nic nie mamy tego spólnego .

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy komunikat z forum L#

Po polsku ( sorry tranlator google :D )

Cześć, jesteśmy świadomi obecnej sytuacji dotyczącej wycieku informacji i przekierowania naszej stronie konkurentów do naszego.

W tym miejscu chcemy oddzielić od najnowszych wystąpień i podkreślić, że nasza wspólnota nie była zaangażowana w jakiekolwiek działania torwards jakichkolwiek hacking konkurentów ani nie doceniamy każdy rodzaj e-dramat.

nie wycieka logi rozmów lub posiekany naszych konkurentów
     nie zalogować lub śledzić wszystkich Członków i ich nazwiska IP w grze i nigdy nie będzie robić
     Nie tolerujemy ani docenić

Z poważaniem,

L # personel

Link do tego http://www.joduska.me/forum/topic/3855-regarding-the-current-situation/

Opublikowano

2014-01-01 02:28:50

Wykryło mi smurfa o tej porze, hehe. To jest fake bo o takiej porze to nigdy nie grałem maksymalnie o 23 LOL.

Po za tym w tej liście tej Dis, Nervarien więc to żenada.

Opublikowano

2014-01-01 02:28:50

Wykryło mi smurfa o tej porze, hehe. To jest fake bo o takiej porze to nigdy nie grałem maksymalnie o 23 LOL.

Po za tym w tej liście tej Dis, Nervarien więc to żenada.

Za każdym razem, gdy wchodzisz do gry, BoL wysyła POST zawierający nick i serwer, od kilku miesięcy odpowiedź to "no database selected", czyli błąd. Różnica w czasie pewnie wynika z innej strefy czasowej. Poza tym jest kilka nicków @Anonymous z 2013, więc lista prawidłowa.
Opublikowano

Za każdym razem, gdy wchodzisz do gry, BoL wysyła POST zawierający nick i serwer, od kilku miesięcy odpowiedź to "no database selected", czyli błąd. Różnica w czasie pewnie wynika z innej strefy czasowej. Poza tym jest kilka nicków @Anonymous z 2013, więc lista prawidłowa.

moje niksy z 2k13 tez są

głównie gruba beka ze wieksozsc graczy to bronzy silvery i goldy xDD

Opublikowano

Nawet takie legendy jak SeleX oraz Exn Farex są na tej liście... zawiodłem się totalnie

Opublikowano

http://botoflegends.com/forum/topic/41820-about-the-recent-events/

Hello to everyone ,

As you might have noticed BoL site got hacked yesterday and today was down also.There is a big fight taking place between Riot and BoL.

Yesterday i checked reddit forums and even if riot removed the bol user name list i managed to find out from another redditer a new one.

Inside i found many common names around the community and i was shocked ( i sent the user name list link to Jaikor so i have an alliby i am not a dick or i dont have any web development talent to hit sites like this or even program anything , i just have good knowledge around the stuff , i dont wanna give any reason to anyone to judge me ) .

So ,i am wondering ,Spudgy made an official anouncement for yesterdays event but even if i blindly trust him , i am still worried.

Can someone inform us what's next ,your steps as admins /developers to prevent such actions to take place again ( because 130k account names is a huge number).

What is the current situation of Bol Studio as a program . Is it stable ?? if i login will they reddit geeks post my account name as well next time ??

What is going on? I mean i know we ll move to CloudDrop but we know nothing related to the  steps that must be taken in order to avoid further BoL account sharing and naming in reddit .

Thank you in advance .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...