Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vaynee święta racja, ja też nie wierzyłem w L# póki na własne oczy nie widziałem co to potrafi. 

Chciałem tylko zaznaczyć w czym jest L# lepsze od BOL.

Miałem wykupiony VIP na BOL i skillshoty trafiały 20-50%, evade bardziej przeszkadzał niż pomagał, 50% skryptów nie działało mimo, że były zapłacone.

W L# wszystko działa z*********e, 100% trafień, evadee działa perfekcyjnie i to wszystko za darmo.

W L# nawet jak stoję przed Morganą to Evadee ominie jej Q :)

W BOL stoję z daleka a mnie trafia i to się nazywa VIP.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona bola znowu przekierowywuje na ten s**t L#

Mi wyskakuje Have some patience, we are setting the website back up.

graphic.png

Opublikowano

Chciałem tylko zaznaczyć w czym jest L# lepsze od BOL.

Miałem wykupiony VIP na BOL i skillshoty trafiały 20-50%, evade bardziej przeszkadzał niż pomagał, 50% skryptów nie działało mimo, że były zapłacone.

W L# wszystko działa z*********e, 100% trafień, evadee działa perfekcyjnie i to wszystko za darmo.

po prostu ty nie umiales uzywac

Opublikowano

jak grales na najgorszych skryptyach i nie umailes uzywac to co sie dziwisz

Pewnie używał darmowego Evadeee ^^

graphic.png

Opublikowano

Ja testowałem bola bezpłatnego i tego "super" L# na katarinie i powiem wam ze L# jest w ch*j wykrywalny i czasami nie zrobi combo lub sie nagle zatrzyma i ch*jowo farmi a w bolu wszystko pięknie farma 10/10 combo 10/10 po prostu cudo :)

Opublikowano

Mi wyskakuje Have some patience, we are setting the website back up.

Teraz tak ale jeszcze 10 min temu przekierowywało na forum tego czegos

Opublikowano

Nie wiem czym jest to ścierwo L#, ale pierwszy wspomagacz jakiego użyłem i używam jest BoL. Nie mam zamiaru sie z wami kłócić który jest lepszy a który nie, ale jedno jest pewne. BoL ułatwia tą grę do takiego poziomu że nic nie trzeba robić. W Sezonie 3 wbiłem plat I bez niczego, w sezonie 4 diament 4. Z nudów jako że lubie sobie pomagać takimi bajerami znalazłem BoL'a. Dwa dni kosztowało mnie wbicie mastera, przy pomocy 2-3 płatnych skryptów.

Czy to BoL 1.0, 2.0 czy L# wszystko może mieć wiekszy lub mniejszy potencjał, ale dla tych którzy znają troche LoLa i jego mechanike każde z tych programów ułątwi gre o conajmniej 100%.

P.S. Osoboscie pierwszy wybór jest zwykle najlepszy więc nawet jak BoL nie wróci to nie mam zamiaru korzystać z scierwa zwanym L# ze względu na to że aktualna sytuacja mnie do nich bardzo zraziła, a czy są winni czy nie to w sumie mam to gdzieś. Osobiście na mnie zrobili złe wrażenie.

Opublikowano

jak czytam te niektore komentarze typu L# jest lepszy hahaha serio prosze Cie zrobmy tak bol wstanie ja zagram na bolu a Ty na tym swoim L# poza tym trzeba jeszcze uzywac go z glowa a polowa gimbow na 100% mysli ze jak nacisnie SBTW to wow wygram gre moge pochwalic sie na FB albo cos prosze was jestescie zalosni ... zreszta nie ma co sie klucic sadzac co pisze na stronie wszystko bedzie dzialac tylko potrzeba czasu :) a ten L# tak na marginesie slabe to w h... jak zrobia bol 2.0 a prawie skonczony :)  to wszyscy bedzie wracac na bola a nie na L# grac ... 

Opublikowano

jak czytam te niektore komentarze typu L# jest lepszy hahaha serio prosze Cie zrobmy tak bol wstanie ja zagram na bolu a Ty na tym swoim L# poza tym trzeba jeszcze uzywac go z glowa a polowa gimbow na 100% mysli ze jak nacisnie SBTW to wow wygram gre moge pochwalic sie na FB albo cos prosze was jestescie zalosni ... zreszta nie ma co sie klucic sadzac co pisze na stronie wszystko bedzie dzialac tylko potrzeba czasu :) a ten L# tak na marginesie slabe to w h... jak zrobia bol 2.0 a prawie skonczony :)  to wszyscy bedzie wracac na bola a nie na L# grac ... 

Wiesz że na BoL 2.0 nie będzie cracked skryptów :) 

graphic.png

Opublikowano

cebula gra na l# bo ich nie stać na bol vipa albo nie umieją paypala założyć i teraz wszędzie głoszą że l#>bol co za k***a żenada szkoda mi wypisywać wszystkie plusy minusy i tak dalej 
bol free<Lgówno<bol vip 

mam nadzieje ze beda mimo wszystko cracki na bol 2.0 bo nie mam zamiaru placic jakiemus pajacowi 50$ bez przesady lel

Opublikowano

Spudgy na pewno nie da ciało i jeszcze jutro będziemy ciskać na naszym BoL-u <3

To jest pewne, a próba antymarketingu raczej swoich nie zniecheci. Ci ktorzy wiedza co bol potrafi zostana przy nim, bo robi miazge w dobrych rekach. Wiem to z wlasnego doswiadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...