Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BoL 2.0 rozwali te wasze gówniane programiki.

Mówisz o czymś czego nie ma, równie dobrze ja mogę powiedzieć np.

L# 2.0 rozwali waszego gównianego bola.

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na forum bola jest.

graphic.png

Opublikowano

Po prostu L# nie potrafi sobie poradzić z tym że pomimo tego że mają lepszy program do injectowania to i tak dalej mają dużooooo mniej użytkowników od słynnego BoL-a :)

tak to jest jak ciężko pogodzić się z przegraną :)

Opublikowano

Cloudrop = BoL 2.0

Niejaki SuperX321 włamał się

Superx nic nie zrobił

Opublikowano

Cloudrop = BoL 2.0

Superx nic nie zrobił

Jaką masz pewność że SuperX321 nic nie zrobił ? 

Miał do tego powody z tego co mi wiadomo ;)

Opublikowano

Jaką masz pewność że SuperX321 nic nie zrobił ? 

Miał do tego powody z tego co mi wiadomo ;)

bo jest grupa dev na skype gdzie obgadujemy całą sytuacje, konto superxa było hijacked na parę minut stąd ten link na shoutboxie

Opublikowano

Po prostu L# nie potrafi sobie poradzić z tym że pomimo tego że mają lepszy program do injectowania to i tak dalej mają dużooooo mniej użytkowników od słynnego BoL-a :)

tak to jest jak ciężko pogodzić się z przegraną :)

Sory ale chyba nie czytałeś tego GitHuba na którym byli użytkownicy bola itd. Był tam dialog Huskyego oraz Spudgyego. Gdzie ci mają obawy o L# bo tak szybko się rozrasta, że niedługo prześcignie BoLa i Husky wynajął typa aby im ddosował i ten co ddosował sam się dziwił, że strona i server exploitów tak szybko wstają i że mają mocne serwery.

Deadboy

Opublikowano

Przecież to jest oczywiste że ktoś od L# jest zaplątany w ten włam bo tylko oni teraz na tym zyskali :)
Jeśli naprawią już stronę BoL-a i tak myślę że tylko nie wielka grupa przejdzie na L#

Opublikowano

Sory ale chyba nie czytałeś tego GitHuba na którym byli użytkownicy bola itd. Był tam dialog Huskyego oraz Spudgyego. Gdzie ci mają obawy o L# bo tak szybko się rozrasta, że niedługo prześcignie BoLa i Husky wynajął typa aby im ddosował i ten co ddosował sam się dziwił, że strona i server exploitów tak szybko wstają i że mają mocne serwery.

Ja wynająłem? hehe :D

@oranje

Teraz sie zachowujesz jak typowy polaczek,broni swojego. Ja tak samo moge powiedziec ze L#>Bol ;)

@topic

Nie wydaje mi sie aby l# bylo w to zamieszane.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Słucham twórcy BoL-a mieli obawy przed L# ?

Nie jest możliwym żeby L# uczciwie prześcignęło BoL-a ponieważ oni mają masę użytkowników którzy regularnie wykupują subskrycję Vip no i co najważniejsze są zadowoleni z użytkowanią BoL-a :)

L# nic nie zarabia a co za tym idzie nic z tego nie mają że go aktualizują :) 

Pewnie i oni niedługo jakieś płatności wprowadzą :)

A cała ta draka to jednym słowem była reklama dla L#.

Opublikowano

no jasne, po co przekierowywać na swoją stronę i leakować stuff konkurencji, tylko kretyn by to zrobił

No tak,masz racje,ale mogl zrobic to też ktos inny,nie sądzisz? Ale ja tam sie nie znam,ty jestes tym calym scripterem bola i więcej ogarniasz xD

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja wynająłem? hehe :D

@oranje

Teraz sie zachowujesz jak typowy polaczek,broni swojego. Ja tak samo moge powiedziec ze L#>Bol ;)

@topic

Nie wydaje mi sie aby l# bylo w to zamieszane.

Przepraszam bronię bo trochę pieniędzy włożyłem w BoL-a a teraz jakiś L# chce się wybić na BoLu po prostu kosztem Vipa na BoL-u

no jasne, po co przekierowywać na swoją stronę i leakować stuff konkurencji, tylko kretyn by to zrobił

Dokładnie ! :)

Opublikowano

Omg kłócicie się o nic.

BoL 1.0 jest do bani.

Ale BoL 2.0 ma być dużo lepszy. Nie wiem tylko jakie jest API BoLa 2.0.

Ale fakty są takie:

1. L# jest lepszy od BoL 1.0

2. L# szybko zdobywa ludzi

3. Nie wieżę że L# będzie bezpłatny

Opublikowano

Przepraszam bronię bo trochę pieniędzy włożyłem w BoL-a a teraz jakiś L# chce się wybić na BoLu po prostu kosztem Vipa na BoL-u

Dokładnie ! :)

Według mnie l# nigdy nie prześcignie bola mimo że jestem za sharpem.Poprostu bol 2.0 niszczy wszystko.

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Omg kłócicie się o nic.

BoL 1.0 jest do bani.

Ale fakty są takie:

Taki zajebisty, że mi nie działa. Choć mam wszystko ^^

Opublikowano

Omg kłócicie się o nic.

BoL 1.0 jest do bani.

Ale fakty są takie:

Dzisiaj L# szybko zdobędzie nowych użytkowników bo póki co BoL leży na razie :)

I już to mówiłem kwestią czasu jest kiedy to L# stanie się płatny :)

A tak poza tym to nawet nie wiem w czym BoL 1.0 ustępuje L# :)

Opublikowano

BoL 1.0 jest do bani.

jeśli nie znasz api 2.0 to jakim prawem twierdzisz, że 1.0 jest do bani? bo nie umiesz wykorzystać jego potencjału?

Opublikowano

LeagueSharp jest o wiele lepsze od BoLa a kto mówi inaczej to po prostu z niego nie korzystał, a czy mam racje odpowiedzcie sobie sami.. 

Nie, nie masz racji... posiadam VIP'a na bolu i płatne skrypty i po prostu sikam ze śmiechu jak na czacie się wkurzają ^^ Używałem L# i jest gorsze, niekiedy źle omija skille, albo gdy naciskam spacje niekiedy nic się nie działo :*

graphic.png

Opublikowano

LeagueSharp jest o wiele lepsze od BoLa a kto mówi inaczej to po prostu z niego nie korzystał, a czy mam racje odpowiedzcie sobie sami.. 

Korzystałem z L# 

Ale używając boskiego Evadeee od Weee zakrapiając to doskonałym SAC:Rebornem od Sidy i wieloma innymi świetnymi skryptami jedynie co mogę zrobić to obsikać L# :) 

Czekam z niecierpliwością na comeback BoL-a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...