Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCdreams

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to teraz ja, kim jest ten wasz programista?

był michał_miner

to teraz może max_client?

essv padło po starcie więc to też padnie

aha, verti nie dałby wam takiej maszyny ^^

Witam. Nasz programista to Adikosik3, jest to mój stary dobry znajomy. ESSV padło, co jest faktem. Z tym serwerem na pewno tak nie będzie. Będziemy walczyć o naszych graczy. Verti nie jest już naszym sponsorem. Mamy innego, lepszego, który w 100% daje nam taką maszynę. Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Prosiłbym o zedytowanie strony głównej, ponieważ tak czy siak reklamujecie moją sieć. Nawet nic nie zmieniliście oprócz logo.

Oczywiście, jeżeli chcecie ją mieć, zmieńcie to co potrzeba, lecz przypominam o stopce.

Dokładnie chodzi o tą stronę:

http://mcdreams.pl

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Okej, skoro Verti Wam już nie hostuje, więc dlaczego nadal macie jego stronę jako główną?

Ponieważ Marvin powiedział, że mamy prawo jej używać

Co do Happinessa:

Nie będę się na twój temat wypowiadać. Nie masz nic mądrego o powiedzenia to wyjdź z tego tematu. Nie wiesz jak było na prawdę, więc żegnam..

Opublikowano

@topic

Heyo ;) Według mnie prezentacja jest ładna i estetyczna, zachęca do gry.

Ale jak usłyszałem nasz programista to Adikosik3... 2 lata temu miałem z nim serwer mówił ze ma 21 lat, dawał tpall zabijał graczy gdzie było 60/60... i ogólnie GG WP. Nie wierze, że ten Pan umie Jave.

Tak czy siak życzę powodzenia ;p

essv padło po starcie więc to też padnie

To była groźba w kierunki do nich ;- ?

Opublikowano

@easypesy1337

nie będe nawet wspominał o tobie, w ilu tematach napisałeś "będzie grief" lub coś w stylu "ohoho będzie zabawa na starcie"?

padnie przez administracje która jest gównem. ;];];];];]

dlaczego panno Alicjo mi rozkazujesz? jesteś moją matką czy co? wątpie więc możesz [grzeczny] siedzieć cicho i nic nie mówić dziękuje [/grzeczny]

Opublikowano

Ponieważ Marvin powiedział, że mamy prawo jej używać

Ale niestety w stopce nie jest napisane "Autor Marvin" tylko Verti wraz z odnośnikiem do mojego forum. Daj dowód na to, że możesz jej używać ;)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Ale niestety w stopce nie jest napisane "Autor Marvin" tylko Verti wraz z odnośnikiem do mojego forum. Daj dowód na to, że możesz jej używać ;)

Do jutra wszystko będzie zmienione.

@EasyPeasy1337

Dziękujemy za odpowiedź, zapewniam Cię, że Adikosik3 potrafi pisać pluginy ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

@Enther_

Na Was ? <--- Me ? Me ?

Po pierwsze ... Nie jestem z Nimi.

Po drugie ... Jeśli masz takowego botneta nie bój się nie zużyje się.

Po trzecie wielka podnieta botnet'em... jak dobrze go zrobisz wystarczy zacząć od miejsc publicznych w swoim miejscie a potem idzie spłatka.

Opublikowano

Okej, skoro Verti Wam już nie hostuje, więc dlaczego nadal macie jego stronę jako główną?

Ponieważ SoRuby.pl współpracuje z Vertim?

A ty to kto?

@Enther_

Na Was ? <--- Me ? Me ?

Po pierwsze ... Nie jestem z Nimi.

Po drugie ... Jeśli masz takowego botneta nie bój się nie zużyje się.

Po trzecie wielka podnieta botnet'em... jak dobrze go zrobisz wystarczy zacząć od miejsc publicznych w swoim miejscie a potem idzie spłatka.

Taaaa na jego nieszczęście wiele nie trzeba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...