Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCdreams

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9375914157254051007269.png

Witaj podróżniku! Jak już zobaczyłeś zapowiedź to może wpadniesz też na serwer?

Jesteśmy grupką młodych ludzi z dużymi ambicjami. Od dłuższego czasu zajmujemy się tworzeniem serwerów pod minecraft'a.

Ten projekt jest jednym z największych jakie tworzymy-jest to mała sieć serwerów. Na razie pracujemy nad trybem survival z działkami w terenie, tworzonymi przez graczy. Dbamy o jak największą ilość innowacyjnych wtyczek i pomysłów.

2155914157259201007269.png

3085314157259341007269.png

Typ serwera: Survival+Cuboidy

Sloty: 60

IP serwera: sv.mcdreams.pl

Whitelist: nie

Autoryzacja: non-premium

Wersja serwera: 1.7.x

Procesor: Intel i7 3770k

Pamieć RAM: 32GB

2375514157265931007269.png

5280314157266081007269.png

minecraft1355019

_LillyPL_

3822414157268671007269.png

xXKaroXx

7088514157273221007269.png

7770314161350271007269.png

8468714161350541007269.png

2348514161350721007269.png

6237714161350901007269.png

6251414161352071007269.png

5307614161352711007269.png

Nie długo podamy datę startu!

5307614161352711007269.png

©Copyright

by _LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do oceny prezentacji ,która została przygotowana przez _Lillypl_ mam nadzieje ,że będziecie się miło bawić na naszym serwerze!

26_unnamed.png

Opublikowano

Serwer wydaję się fajny, prezentacja miła dla oka, ładny spawn, na sto procent wejdę ;)

Dziękujemy za opinię ;) Pracujemy nad pewnym bonusikiem dla graczy, który będzie dropił se stone <3 Zapraszam do udzielania się w temacie i podsyłania propozycji dotyczących wtyczek na nasz serwer :)

_LillyPL_

Opublikowano

Wszystko fajnie gdyby nie to ze serwer bedzie poprostu prowadzony na odwal sie znam ta blondynke ,,_LillyPL_'' i wiem ze serwer postoi max 1 miesiac ;-)

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Wszystko fajnie gdyby nie to ze serwer bedzie poprostu prowadzony na odwal sie znam ta blondynke ,,_LillyPL_'' i wiem ze serwer postoi max 1 miesiac ;-)

Dlaczego tak uważasz? Nawet Cię nie znam lool o0 Nie jestem blondynką, i serwer bd ciągnąć tak długo, jak bd trzeba ^^

Opublikowano

Co do prezentacji, schludna, przejrzysta i

co najważniejsze dużo info w tak prostej odsłonie!

Co do serwera, to fajny, fajny, nie powiem,

ale coś mi IP, nie działa ;).

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Co do prezentacji, schludna, przejrzysta i

co najważniejsze dużo info w tak prostej odsłonie!

Co do serwera, to fajny, fajny, nie powiem,

ale coś mi IP, nie działa ;).

Dziękujemy za tak miłe słowa :) Serwer jeszcze nie wystartował, dlatego ip nie działa :D

@Garnizon

To nie jest spam.. P.S: Fajne multikonto *0*

Opublikowano

Dziękujemy za tak miłe słowa :) Serwer jeszcze nie wystartował, dlatego ip nie działa :D

@Garnizon

To nie jest spam.. P.S: Fajne multikonto *0*

Nie multikonto, tylko jestesmy bracmi

lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie

Opublikowano

@_LillyPL_ nie spam (juz cie zglosilem)

@Piczus bardzo dobrze mowisz serwer to bedzie dno,i padnie w 2 tygodnie ;-)

Naucz się co to spam :)

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu), a także w SMS[1]. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Masowa poczta elektroniczna dzieli się na dwie kategorie:
Unsolicited Commercial Email (UCE) – niezamawiana oferta handlowa, spam komercyjny o charakterze reklamowym, zakazany przez prawo polskie i dyrektywę UE.
Unsolicited Bulk Email (UBE) – niezamawiana poczta masowa, maile o charakterze często niekomercyjnym, takie jak apele organizacji społecznych i charytatywnych czy partii politycznych, prośby o pomoc czy masowe rozsyłanie ostrzeżeń, np. o wirusach komputerowych.
Próby wprowadzenia zakazu w dyrektywie UE rozsyłania wiadomości o charakterze społeczno-politycznym zostały w 2002 r. odrzucone przez Parlament Europejski wobec protestów europejskich partii politycznych i organizacji społecznych.
W Polsce podjęto próbę regulacji kwestii dotyczącej spamu w ustawie z 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną[2]. Artykuł 10 głosi 1. Zakazane jest przesyłanie niezamówionej informacji handlowej skierowanej do oznaczonego odbiorcy za pomocą środków komunikacji elektronicznej, w szczególności poczty elektronicznej. 2. Informację handlową uważa się za zamówioną, jeżeli odbiorca wyraził zgodę na otrzymywanie takiej informacji, w szczególności udostępnił w tym celu identyfikujący go adres elektroniczny. 3. Działanie, o którym mowa w ust. 1, stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów ustawy (...). Za złamanie tego zakazu art. 24 grozi karą grzywny, ściganie następuje na wniosek poszkodowanego.

Po więcej do:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam

@Piczuś 

@Garnizon

Fajne multikonta ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Naucz się co to spam :)

Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu), a także w SMS[1]. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Masowa poczta elektroniczna dzieli się na dwie kategorie:
Unsolicited Commercial Email (UCE) – niezamawiana oferta handlowa, spam komercyjny o charakterze reklamowym, zakazany przez prawo polskie i dyrektywę UE.
Unsolicited Bulk Email (UBE) – niezamawiana poczta masowa, maile o charakterze często niekomercyjnym, takie jak apele organizacji społecznych i charytatywnych czy partii politycznych, prośby o pomoc czy masowe rozsyłanie ostrzeżeń, np. o wirusach komputerowych.
Próby wprowadzenia zakazu w dyrektywie UE rozsyłania wiadomości o charakterze społeczno-politycznym zostały w 2002 r. odrzucone przez Parlament Europejski wobec protestów europejskich partii politycznych i organizacji społecznych.
W Polsce podjęto próbę regulacji kwestii dotyczącej spamu w ustawie z 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną[2]. Artykuł 10 głosi 1. Zakazane jest przesyłanie niezamówionej informacji handlowej skierowanej do oznaczonego odbiorcy za pomocą środków komunikacji elektronicznej, w szczególności poczty elektronicznej. 2. Informację handlową uważa się za zamówioną, jeżeli odbiorca wyraził zgodę na otrzymywanie takiej informacji, w szczególności udostępnił w tym celu identyfikujący go adres elektroniczny. 3. Działanie, o którym mowa w ust. 1, stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów ustawy (...). Za złamanie tego zakazu art. 24 grozi karą grzywny, ściganie następuje na wniosek poszkodowanego.

Po więcej do:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam

@Piczuś 

@Garnizon

Fajne multikonta ;)

Spam jest twoja odpowiedzia poniewaz ona nic nie wnosi a tylko oszpeca głowny temat

lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie

Opublikowano

Prezentacja 6/10. Wbije na otwarcie. I mam tylko jeszcze jedno pytanko. Po co wam 32GB RAM na 60 slotow?!

32 gb ram ,to jest przydzielone do 3 serwerów. Na ten mamy przydzielone ok. 11 gb ram. W naszej sieci pojawią się jeszcze 2 ciekawe serwery ,ale o tym cisza ;)

Dziękujemy za opinie także ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Serwer wygląda bardzo ładnie. Piękna, kolorowa prozentacja zachęca graczy. Administracja bardzo miła i profesjonalna. Ci ludzie znają się na swojej rzeczy. Polecam serwer.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

@ref

Serwer wygląda bardzo ładnie. Piękna, kolorowa prozentacja zachęca graczy. Administracja bardzo miła i profesjonalna. Ci ludzie znają się na swojej rzeczy. Polecam serwer.

Dziękujemy za tak miłe słowa na nasz temat ;) Mam nadzieję, że wpadniesz na start? :D Na pewno Was nie zawiedziemy! Nasz główny programista jest właśnie w trakcie pisania pluginu na cuboidy, natomiast ja zajmuję się bardzo skromnym pluginem na minitoolsy (komendy typu /vip, wyłączanie i włączanie chatu oraz jego czyszczenie itp :))

Pozdrawiam

_LillyPL_

Opublikowano

Bardzo ładna estetycznie praca. SS'y też są ok ;) Mam nadzieje ,że ta praca przełoży się na dobry serwer.

Pozdrawiam ,MAJSTER :)

Opublikowano

Bardzo ładna estetycznie praca. SS'y też są ok ;) Mam nadzieje ,że ta praca przełoży się na dobry serwer.

Pozdrawiam ,MAJSTER :)

Dziękujemy za opinię :) Mam nadzieję, że Cię nie zawiedziemy ;d Pozdrawiam.

_LillyPL_

Opublikowano

Taka ładna sygnatura, a takie brzydkie napisy... weź się trochę postaraj i prezentacja będzie o wiele ładniejsza. ;)

Co do serwera: ładny spawn, czat ogarnięty, po prostu super. Widzę projekt drzewa z edena z amakuzą. xD

sygnatura.png

Opublikowano

Taka ładna sygnatura, a takie brzydkie napisy... weź się trochę postaraj i prezentacja będzie o wiele ładniejsza. ;)

Co do serwera: ładny spawn, czat ogarnięty, po prostu super. Widzę projekt drzewa z edena z amakuzą. xD

Hardzio tutaj *0* Miazgaaa! xD No cóż.. Mi się napisy podobają i ich nie zmienię ;p Ostatnio wgl mi się te duże drzewffka podobają <3 #Loffciam

Mam nadzieję, że wbijesz na start i nie skończy się tylko na pisaniu: '"Oooo, jaki piękny spawn ^^" Pozderki zią! :*

_LillyPL_

Opublikowano

Czytelna zapowiedź, zachęciło mnie to do gry :)

Serwer zapowiada się ciekawe i na pewno wbiję kiedy wystartuje :)

Dziękujemy za kolejną miłą opinię :) Właśnie kończę pisanie pluginu na MiniToolsy. Nasz programista ciężko pracuje nad pluginem na cuboidy, no cóż.. Serwery wymagają poświęceń ;d Mamy nadzieję, że serwer wypali ^^ Bez walki się nie poddamy! ;p

Pozdrawiam

_LillyPL_

Opublikowano

A więc zaczynam krytykę:

To co zobaczyłam jest niesaamowite. Jedna z najbardziej estetycznych prac na mpcforum w tym dziale. Mam nadzieje ,że ten serwer sam w sobie ma taki poziom jaki tego oczekuję! ;)

A więc zakończyłam krytykę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...