Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracie na czitach czy nie ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tak samo

Ja również a jak kogoś spotkam to reportuję go "He is using 3rd program party - BoL ban him pls" etc...

f1a327ea2f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hacki są dla słabych. 

Cicho tam modku =)

---------------------------

Plujecie na cziterów, cziterzy plują na was.

Specjalista
Opublikowano

Nie grałem, nie gram, nie będę cioty które nie potrafią wygrać gry, odpalają jakieś gówno i uważają że są op...

Opublikowano

Nigdy nie grałem na bolu itp.

Lepiej sam postarać się wbić dywizję i sprawdzić gdzie i jak wysoko sie zajdzie ;)

Opublikowano

gg wp : )

879781417644509968634.png

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie gram, według mnie na cheatach grają tylko ludzie bez skilla gdzie bez bola grają jak drewno.424271417646450252317.png

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Ja również a jak kogoś spotkam to reportuję go "He is using 3rd program party - BoL ban him pls" etc...

I tak go nie zbanują, bo mają rito ma cię w d***e.

Opublikowano

Dla mnie używanie skryptów to czyste oszustwo. Preferuję "fair play". Mam większą satysfakcję, nie psuję gry innym oraz godzę się z tym, że jeśli nie wygram linii to najwyraźniej mój przeciwnik był zdecydowanie LEPSZY. Co macie z tego, że używacie skryptów? Wyższą dywizję, na którą nie zasługujecie? @BodySoul zatem bez skryptów "oddajesz grę w ręce idiotów"? Może warto zastanowić się, co Ty zrobiłeś źle... Flame po failu nie ułatwia sprawy, a wnioskuję, że jednak to robisz po Twoim zdaniu i podejściu. :)

J79BmzJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...