Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracie na czitach czy nie ?

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam preferuje czysta gre  ,i pokaz samych umiejetnosci4191914160918551285498.png

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Samemu :) Bo co to za radość z gry kiedy gra za nas bot ..

Chcesz zagrać ze mną ? Zapraszaj :) MrDruidxD . ( Nordic East ) 

Opublikowano

cienki ten photoshop 723911410803846284704.png

To pAint ,ja photoshopem sie nie umiem obsligiwac!

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Tylko i wyłącznie samemu. Spróbowałem odpalić ten syf i aż mnie serce boli, że ludzie cieszą się z gry na tym. Swoją drogą ciekawa zależność, to podforum aż huczy od BOLa czy L# a praktycznie nikt kto gra na tym gównie nie ma odwagi napisać w tym temacie, że woli grać "z". 

Fw15x0y.png

Opublikowano

Nigdy na żadnych czitach nie zagram. Każdą osobę, która ma drgawki na linii i omija spella przed wykastowaniem niczym koreański challanger uważam za przygłupa, którego umiejętnością specjalną jest naciskanie spacji. Gdzie frajda z tego, że wygram kiedy trzymam tylko spacje? Zresztą przyjdzie pewnie taki cudny dzień kiedy rito się tych skryptów jakiś cudem pozbędzie, a w diamentach wyłoni się fala graczy na poziomie bronzu i szybko wróci do swojej naturalnej dywizji. Powodzenia spacjowicze. :s 

Opublikowano

Całe życie na wspomagaczach. Nie po to mam komputer, żeby samemu używać skilli.

Wieczna beka z tych uczciwych z bólem dupki.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pobrałem wczoraj BOLA i L# pokarałem troche bobów z west-a. A tak to bez haksów na majnie bo cykam że mnie zgłoszom do rjotu i banned konto na kture wyeabauem 1k jangów.

Opublikowano

teraz prawie cały temat zapisany "pluję na cheaterów" "only czysto" a jak przyjdzie co do czego to masa pytań jakim skryptem dojdę do diamentu o.0 
ja tam na L# dobiłem tylko diament a potem na czysto ^^

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

Ja tam lece na czysto. Może nie jestem jakiś super mega dobry w tą grę, ale co to za frajda z gry jeśli klikasz tylko spacje :D

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...