Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmu

YeahBunny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety pamiętam tylko kawałek, bo oglądałem go za dzieciaka (więc może mieć kupę lat). Najprawdopodobniej był to horror.

Rzecz dzieje się na farmie. Jest tam moment, w którym postać udająca strach na wróble schodzi z patyka i zmierza w kierunku domu. Rzuca w mieszkańców nożami, jednak nie trafia i wbijają się one w ścianę. Ludzie ci zabierają je ze sobą. Okazuje się, że są one w jakiś sposób połączone z tą tajemniczą postacią. Chcąc je przywołać noże uciekają ze stołu i wbijają się w ścianę. Tyle z tego pamiętam. Starałem się opisać jak najdokładniej to, co zapamiętałem. Każdą pomoc w znalezieniu tytułu nagrodę like'em.

Opublikowano

Jeśli był to film o strachu na wróble, to kiedyś oglądałem to http://www.filmweb.pl/film/Strach+na+wr%C3%B3ble-1995-215504/descs aczkolwiek nie mam pewności czy chodzi Ci dokładnie o ten film.

Niestety to nie ten. Proszę nie sugerować się tym, że to musiał być strach na wróble. Dokładnie nie pamiętam, ale była to istota z kosmosu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...