Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Orb Walkingować + ciekawostka

GhaosH

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mam jinx ^.^

Aż chce się napisać "Boze, ty widzisz i nie grzmisz."

Każdy skill który ma CELOWNIK                ( Ult Eza, Ashe, Jinx, Q TF'a, Q Annie, W Annie, etc etc...)

Bez SmartCastów musi potwierdzić swoj STRZAŁ lewym przyciskiem myszki, z racji tego iż twoj poradnik odbindowuje funkcje "strzału" i zamienia ją na funkcje - "zaatakowania" gracza/celu/miniona efekt jest taki że bez smartcastów nie można uzywać wiekszosci skilli w grze =^.^=

TL;DR Jeżeli ustawiasz sobie "player attack move" na mouse1 (lewy mychy) to będziesz musiał sobie ustawić smartcasty zeby uzywac spelli.

Lub opcje>przywróc domyslne

Opublikowano

Mam problem z tym . Atakuje przeciwnika i kiedy sie poruszam zaczyna mi attakowac miniony za pierwszy cel jak to naprawic ? 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie sposób jak najbardziej działa świetne lecz bardzo szybko orb walkingując mój lol zaczyna szaleć gdy tylko zacznę atakować pojawiają się drobne lagi a przy większej  szybkości ataku  mam praktycznie pokaz slajdów.  Dodam do tego ze grając normalnie czyli klasycznie atakując  nie mam żadnych problemów z lagami. proszę o pomoc

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...