Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemaneczko, pytanko o levelowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem sobie założyć smurfa na EUW ale nie mam zbytnio czasu i chęci , żeby go levelować. Czy można to jakoś zrobić za pomocą l#? czy muszęznowu bawić się w bola. ( jestem bardzo negatywnie nastawiony na cebuladzką wersję bola) . Z góry dziękuje za odpowidź. Ps . wiem , że było już milion takich tematów, ale nei mogęznaleźć nic ciekawego związanego z l# a nie bolem.

Opublikowano

Skoro jesteś tak nastawiony na bola to jak chcesz lvl'ować. To też cebuladzkie.

...................\/...................

Opublikowano

Ehh, mówiłem ,że ma to nie wykorzystywać BoLa, bo po prostu wersja free jest według mnie słaba i prosiłem o poradnik do L# bez zabawy z bolem.

Skoro jesteś tak nastawiony na bola to jak chcesz lvl'ować. To też cebuladzkie.

NIe powiedziałem ,że jestem negatywnie nastawiony do cebuladzkich wersji programów, tylko do cebulackiej wersji Bola,

Opublikowano

Ehh, mówiłem ,że ma to nie wykorzystywać BoLa, bo po prostu wersja free jest według mnie słaba i prosiłem o poradnik do L# bez zabawy z bolem.

NIe powiedziałem ,że jestem negatywnie nastawiony do cebuladzkich wersji programów, tylko do cebulackiej wersji Bola,

A w jaki sposób ta wersja jest cebulacka? Na potrzeby iARAM'a wystarcza bez problemu. Skrypt do L#'a jest bardzo niedopracowany, więc nie ma innych alternatyw (poza płatnymi).

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

poczytałem sobie tematy , i przeczytałem , że iAram jest bardzo słąby ( przegrywa 85% gier) i jest aktualnie outdata. Jest jakiś inny program do tego "bola" , żeby wyexpić sobie konto?

Opublikowano

poczytałem sobie tematy , i przeczytałem , że iAram jest bardzo słąby ( przegrywa 85% gier) i jest aktualnie outdata. Jest jakiś inny program do tego "bola" , żeby wyexpić sobie konto?

Chyba logiczne, ze bedzie przegrywal to jest tak naprawde auto queue, co Ty chciales, zeby chodzil i zabijal? 

4zzt3n.png

Opublikowano

na forum piszą, że sąo wiele lepsze skrypty do lvlowania ale nie wiem o które im dokładnie chodzi. a linki do iAramów nie działąją ...

Opublikowano

Nie ma chyba takich botów i to jeszcze za free.

Jezeli nie chcesz korzystać z bola to nie wyexpisz konta.

A jezeli chcesz to:

Fulcrum Bot

GhostLOL

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

bol coś nie działa więc ma ktoś może skrypt do L# który bd działał podobnie z volibotem jak iARAM ?

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

jak wspomniałem mam 20lvl smurf. na czym najbardziej opłaca się  levelować? nomale?drafty?boty?aramy?  tak już normalnie.. patrząc czas/exp  może dokupił bym EXP boosta na 7dni.

Opublikowano

jak wspomniałem mam 20lvl smurf. na czym najbardziej opłaca się  levelować? nomale?drafty?boty?aramy?  tak już normalnie.. patrząc czas/exp  może dokupił bym EXP boosta na 7dni.

Aramy, normale z exp boostem. Sam kupilem na swojego smurfa na euw 28 lvl juz ale dostalem bana bo ten zjebany VolibotAram L# nie dziala i po pierwszej smierci poszedl afk, trza czekac na jakis update. 

@top

refboost niedlugo bedzie miec taka opcje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Aramy, normale z exp boostem. Sam kupilem na swojego smurfa na euw 28 lvl juz ale dostalem bana bo ten zjebany VolibotAram L# nie dziala i po pierwszej smierci poszedl afk, trza czekac na jakis update. 

@top

refboost niedlugo bedzie miec taka opcje.

Najopłacalniejszym i najszybszym sposobem na zleveloanie konta, jest granie 3v3 na zaawansowane boty i kończenie ich w 7 minucie.

Ważne jest by mieć 2xp boosty.

QUhIR7.png

Opublikowano

Najopłacalniejszym i najszybszym sposobem na zleveloanie konta, jest granie 3v3 na zaawansowane boty i kończenie ich w 7 minucie.

2 x boost? czyli np kupuje na 7dni exp boost i do tego od razu biore na 50winów ?  np.. i łączą się oba? ten na  7dni z50win ?!

Opublikowano

2 x boost? czyli np kupuje na 7dni exp boost i do tego od razu biore na 50winów ?  np.. i łączą się oba? ten na  7dni z50win ?!

Dokładnie tak.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ale zeby znalezc ludzi do tego to zajmie najwiecej czasu :D 

W sumie, moze niedlugo powstanie taki bot 3v3 ktory bedzie sam wchodzic do quene i levelowac wlasnie w ten sposob. Tylko troche kasy trzeba by bylo wydac na kazde konto ;)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

a jeśli bez boostów do expa to dalej najlepiej 'opłaca sie'  granie 3v3 zaawansowane boty?!

i jakie championy do tego się najlepiej nadają ? :D jakiś master yi? zbudować coś do AS i szybko pushować? co polecacie?

Opublikowano

Albi w d***e byles gowno widziales. Niedlugo nic nie powstanie, wiec nie wprowadzaj Cipko ludzi w blad :D

P.S.

Wmawiaj sobie wmawiaj... i myslisz, ze swiecisz...

Hahahahah :D

Sam sobie probowalem cos takiego zrobic, ale mam problem z kilkoma rzeczami. Na pewno juz ktos wpadl na taki pomysl, a czy ktos to zrealizuje. Ba! Udostepni, to sa male szanse.

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...