Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] BPL lub Bundesliga do 500k

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): 15
Hybryda (Tak/Nie): Nie
Liga lub narodowość: BPL lub Bundesliga (nie hybryda)
Formacja: Właśnie nie wiem, jaka będzie najlepsza w 15. Dobierzcie odpowiednią.
Ilość monet: 500.000 (500k)
Platforma: PC

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Myślałem nad Van Persie zamiast Costy obok Sturridge, nie wiem który z nich będzie lepszy :D

Statystyki ma imponujące, lecz szybkość mała jak na napastnika. Jeżeli na pierwszym miejscu stawiasz technikę - to RVP zamiast Sturridge. 

­

Opublikowano

Statystyki ma imponujące, lecz szybkość mała jak na napastnika. Jeżeli na pierwszym miejscu stawiasz technikę - to RVP zamiast Sturridge. 

Dobrze się nim grało w 14, dlatego też się nad nim zastanawiam.

Opublikowano

Dobrze się nim grało w 14, dlatego też się nad nim zastanawiam.

Na takich pozycjach bardziej stawia się na prędkość, podobnie jak na skrzydłach. 

­

Opublikowano

Na takich pozycjach bardziej stawia się na prędkość, podobnie jak na skrzydłach. 

Z tą prędkością jest różnie, wcale nie jest taki wolny. Zdarza się, że zawodnikiem 70 pace doganiam CR :D

Opublikowano

Z tą prędkością jest różnie, wcale nie jest taki wolny. Zdarza się, że zawodnikiem 70 pace doganiam CR :D

Jak wolisz, każdy preferuję swój styl gry. Mam nadzieję, że sporządzisz przygotowany przeze mnie skład. Na bramkę możesz dać ew. Courtois; cena składu będzie wtedy wynosić 500k.

­

Opublikowano

Cena tego składu to ponad 800k... Autor wyraźnie napisał, że ma ona nie przekraczać 500k.

Dlatego napisałem,żeby zamiast Alaby wziął Jansena xD Wtedy zmieści się w 500k :D

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...