Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - Kraina Czterech Królów EXPOWISKO 160 LVL

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to chyba jest przerobiona mapa metin2_map_naga1 ;)

O stary! Jesteś tak z*********e spostrzegawczy że tylko Cię do teleturnieju wysłać.

Temat ma 3 strony, przez 0,5 pisaliśmy o tym także może pora wybrać się do okulisty? (zahacz psychiatrę za jednym zamachem)

0VPaRnd.png

Opublikowano

ten cały @1373230489-U611928.pngMizune ma się za jakiegoś ''pro elo grafika'' a tak naprawdę wszyscy co robi jest kopiowane i modyfikowane

prosty przykład: @Wredna jest 2x lepszym grafem od tego amatora Mizune czy jak mu tam...

w dodatku rozwalił mnie mówiac że The Naid jest najllepszym technikiem w Polsce :)

znam techników któym on nawet do pięt nie dosięga

Akurat z tym się nie zgodzę, bez obrazy :) Nie widziałam wszystkich projektów Mizune, ale te co widziałam jasno wskazują, że na pewno nie jest amatorem. Na pewno posiada dużą dbałość o szczegóły i to jest jego atutem. Przesadnie tylko według mnie używa topazu, ale cóż. Wiadomo, opinia jest, jak dupa- każdy ma swoją :D

Co do mapki, widziałam już ją na fejsie i niestety muszę przyznać, że mi się nie podoba. Nie dlatego, że jest brzydka, źle skonstruowana etc. Po prostu wydaje mi się taka nijaka w porównaniu z resztą map, jakie mogłam obserwować na filmikach, i które znajda się na serwerze :) Taka pospolita.  Ale cóż, widocznie taka odskocznia od tej lekkiej cukierkowości, którą serwer oferuje może być dobrym rozwiązaniem.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...