Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - Kraina Czterech Królów EXPOWISKO 160 LVL

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iKHtFYa.png

Przedstawiam kolejne z nowych wysokopoziomowych expowisk które wystąpi na serwerze MPCforum.

Minimapa : 

HaM5DNz.png

Obiektywne komentarze mile widziane.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na razie całokształt serwera bardzo mi się podoba.
Liczę że projekt wypali i będzie ponad 1.5tyś osób.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Najbardziej, co mi przykuło uwagę to drzewa i posągi. Bardzo ładnie prezentuje się. Czekam na kolejne efekty :p

Opublikowano

Kolejna świetna mapka w waszym wykonaniu. Ale niestety zbyt długie czekanie potrafi zniechęcić do gry.

Planujecie ruszyć w tym roku?

Opublikowano

Noo.. chlopaki wasze mapki robią wrażenie tak jak i cały ten serwer. ;) mam nadzieje wystartujecie w tym roku ;)

socysty---42.png

Opublikowano

Kolejna świetna mapka w waszym wykonaniu. Ale niestety zbyt długie czekanie potrafi zniechęcić do gry.

Im dłużej na coś czekasz, tym lepiej smakuje. :D

Mapka bardzo fajna, pomysł ciekawy. :P

c:

Opublikowano

Planujemy skończyć serwer w tym roku.

A start jest zależny od wielu rzeczy takich jak np. przebieg bety, ukończenie kodowania strony przez zewnętrzną firmę, spisanie umów z youtuberami oraz firmami typu zaplac.to i przelewy24, jest wiele rzeczy po za metinowych wchodzących w skład ustabilizowania projektu więc sami do końca nigdy nie możemy przewidzieć co Nam jeszcze przyjdzie wykonać.

0VPaRnd.png

Specjalista
Opublikowano

Mapa bardzo ładna,jak każda inna.

Może zrobicie graczom prezent i uwiniecie się do gwiazdki ? :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Bardzo ładna mapa i duża! To mnie cieszy najbardziej. Elegancko panowie, na to liczyłem.

Start w nowym roku?

To nie jest ich mapa. Jedyny ich wkład to zmiana tekstur.

Ta mapa pochodzi z serwera DiamondMT2.

Pozdrawiam.

xD xD xD

Opublikowano

Pół obiektywny komentarz:

Lubię tego rodzaju mapy, ale osobiście mi się nie podoba, jako amator(według Mizune) potrafię stwierdzić, że mapa ma niedociągnięcia. 
Takie mapy robi się w chwilę, ale trzeba też i odpowiednio się do nich przyłożyć. Stwierdzam, że ta mapa Ci nie wyszła, ale poprzednie są naprawdę dobre. 

Aha i mam 'deja vu' : 

mapa.jpg   3720014158946731123256.png

Opublikowano

Lubię tego rodzaju mapy, ale osobiście mi się nie podoba, jako amator(według Mizune) potrafię stwierdzić, że mapa ma niedociągnięcia. 

Takie mapy robi się w chwilę, ale trzeba też i odpowiednio się do nich przyłożyć. Stwierdzam, że ta mapa Ci nie wyszła, ale poprzednie są naprawdę dobre. 

Aha i mam 'deja vu' : 

1663814159083621118302.jpg   3720014158946731123256.png

Stary ale Ty mi nie musisz udowadniać że to "metin2_map_naga1" bo nie jestem idiotą i to wiem.

I tak samo mylisz się co do tego że to pół-obiektywny komentarz, bo jest On obiektywny tylko plebs z tego forum wyrobił już sobie stereotyp że uwaga/negatywny komentarz to nie komentarz tylko hejt. Nigdzie nie napisałem że robiłem to od 0 więc te uwagi chyba są niepotrzebne. Po za kształtem terenu który też jest bardzo w dużym stopniu edytowany na tej mapie 90% rzeczy jest zmienione. 

Swoją drogą ciekawi mnie o jakie niedociągnięcia Ci chodzi, bo tak jak w przypadku niektórych map miałem niepewność na zasadzie "A może coś bym jeszcze poprawił" to osobiście z tej mapy jestem bardzo zadowolony.

To nie jest ich mapa. Jedyny ich wkład to zmiana tekstur.

Ta mapa pochodzi z serwera DiamondMT2.

Pozdrawiam.

Albo naucz się myśleć jak człowiek albo wypierdalaj z Naszych tematów (najlepiej z łopatą do lasu).

DiamondMT2 ma tyle wspólnego z tą mapą że wkleił ją gotową, zrobioną przez ymir na swój serwer.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Stary ale Ty mi nie musisz udowadniać że to "metin2_map_naga1" bo nie jestem idiotą i to wiem.

I tak samo mylisz się co do tego że to pół-obiektywny komentarz, bo jest On obiektywny tylko plebs z tego forum wyrobił już sobie stereotyp że uwaga/negatywny komentarz to nie komentarz tylko hejt. Nigdzie nie napisałem że robiłem to od 0 więc te uwagi chyba są niepotrzebne. Po za kształtem terenu który też jest bardzo w dużym stopniu edytowany na tej mapie 90% rzeczy jest zmienione. 

Swoją drogą ciekawi mnie o jakie niedociągnięcia Ci chodzi, bo tak jak w przypadku niektórych map miałem niepewność na zasadzie "A może coś bym jeszcze poprawił" to osobiście z tej mapy jestem bardzo zadowolony.

Albo naucz się myśleć jak człowiek albo wypierdalaj z Naszych tematów (najlepiej z łopatą do lasu).

DiamondMT2 ma tyle wspólnego z tą mapą że wkleił ją gotową, zrobioną przez ymir na swój serwer.

Czyżby wielki "Mizune" poszedł na łatwizne ?:D

^^

Opublikowano

Czyżby wielki "Mizune" poszedł na łatwizne ? :D

Na zaoszczędzanie czasu.

Sam widzisz jaki nacisk kładą na Nas przyszli gracze.

Formowanie terenu mapy trwa dłużej niż wszystkie inne czynności razem wzięte.

Do tego przypominam że jako jedyna osoba tworząca mapy (no po za grafikami ymira) robię płynne przejścia między teksturami co jest bardzo pracochłonnym procesem, a nie na zielonej trawce, j*b czarną ścieżkę jak "co niektórzy" i gimbusy happy bo mają serwer z nowościami..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Aha i mam 'deja vu' : 

1663814159083621118302.jpg   3720014158946731123256.png

Aż się wypowiem.

Według niego (jak przeglądam komentarze czasami) wszyscy są amatorami. Widać wysoki poziom egoizmu.

Lecz mizune nie myśl że piszę to bo napisałeś coś w zapowiedzi mojego serwera. Nie o to tutaj chodzi.

Nie lubię gdy ktoś się wywyższa. Może i masz powody, twoje prace są dobre (nie wszystkie) lub te do których dokładasz swoje % a reszta % to coś zrobione przez kogoś innego.

Dam ci przykład, twojej mapy (nie koniecznie tej). Pokazujesz ss z ładnymi budynkami etc.

Teraz spójrz ile jest w tym twojej pracy:

-Budynki = Naid

-Height = W większości gotowe co pokazałeś tą mapą(bo edytujesz większość map nie robisz od podstawy)

-Tekstury = Twoje

-Położenie obiektów itp Twoje

Przelicz sobie ile jest w tym twojej pracy.

Żeby nie było, nic do ciebie nie mam.

@Up, przecież to kwestia kto ile czasu poświęci na tworzenie mapy?

To jedynie użycie opcji w WE, chyba każdy kto chce zrobić ładną mapę posiedzi dłużej i ładnie to zrobi. 

3_1.png

Opublikowano

Zrobienie kilka pagórków, podniesienie terenu, zamiana obiektów i tekstur to nie 90%, a 10%. Te 90% to sam model tej mapy. 

Edytuj temat i napisz, że to nie jest twoja mapa. Bo jak możesz zauważyć "plebs" odbiera to jako twoją mapę. 

Opublikowano

Na zaoszczędzanie czasu.

Sam widzisz jaki nacisk kładą na Nas przyszli gracze.

Formowanie terenu mapy trwa dłużej niż wszystkie inne czynności razem wzięte.

Do tego przypominam że jako jedyna osoba tworząca mapy (no po za grafikami ymira) robię płynne przejścia między teksturami co jest bardzo pracochłonnym procesem, a nie na zielonej trawce, j*b czarną ścieżkę jak "co niektórzy" i gimbusy happy bo mają serwer z nowościami..

Nie no bez przesady na pewno nie jako jedyna osoba ;p Przeceniłeś się troszkę w tym zdaniu :D  Jak widzisz na mojej mapie także są te przejścia pomiędzy teksturami (mimo to nie porównuje się do twórców gry :P ) :

89474140571003355587.jpg

^^

Opublikowano

Mapa świetna. Macie już na nią dobrane jakieś moby?

Z niecierpliwością czekam na serwer. Znacie już daty, w których wystartuje forum bądź strona? 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Wy zrobiliście prawie to samo :*

I nie musisz od razu napinać. Przecież każdy ma prawo do swojej opinii.

PS: To co robicie naprawdę jest dobre i mam do was ogromny szacunek. Czekam na serwer.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Zrobienie kilka pagórków, podniesienie terenu, zamiana obiektów i tekstur to nie 90%, a 10%. Te 90% to sam model tej mapy. 

Edytuj temat i napisz, że to nie jest twoja mapa. Bo jak możesz zauważyć "plebs" odbiera to jako twoją mapę. 

Nie bądź śmieszny.

Screen samego modelu mapy : http://i.imgur.com/SZK8kqH.png

Jeśli dla Ciebie tak wygląda 90% ukończonej mapy to współczuję Tobie myślenia, a Twoim klientom mappera.

Aż się wypowiem.

Według niego (jak przeglądam komentarze czasami) wszyscy są amatorami. Widać wysoki poziom egoizmu.

Lecz mizune nie myśl że piszę to bo napisałeś coś w zapowiedzi mojego serwera. Nie o to tutaj chodzi.

Nie lubię gdy ktoś się wywyższa. Może i masz powody, twoje prace są dobre (nie wszystkie) lub te do których dokładasz swoje % a reszta % to coś zrobione przez kogoś innego.

Dam ci przykład, twojej mapy (nie koniecznie tej). Pokazujesz ss z ładnymi budynkami etc.

Teraz spójrz ile jest w tym twojej pracy:

-Budynki = Naid

-Height = W większości gotowe co pokazałeś tą mapą(bo edytujesz większość map nie robisz od podstawy)

-Tekstury = Twoje

-Położenie obiektów itp Twoje

Przelicz sobie ile jest w tym twojej pracy.

Żeby nie było, nic do ciebie nie mam.

@Up, przecież to kwestia kto ile czasu poświęci na tworzenie mapy?

To jedynie użycie opcji w WE, chyba każdy kto chce zrobić ładną mapę posiedzi dłużej i ładnie to zrobi. 

Budynki tworzę ja, dodam do tego że wszystkie obiekty które tworzymy robimy z wyexportowanych materiałów, nigdy nie wrzucamy w 100% pobranego modelu, zawsze jest On przez Nas przetworzony.

Jeśli tak Cię kuje w serce to że ten teren jest pobrany z innej mapy to proszę tu masz mapę stworzoną przeze mnie od 0 z pięknej jaskrawo zielonej płaszczyzny.

*Jaskrawo zielona płaszczyzna - świeżo utworzony dokument mapy (odpowiednik czystej "kartki" z notatnika).

https://www.youtube.com/watch?v=azFe_nMdHCY

Nie jestem egoistą, tylko jeśli ktoś jest amatorem to go tak nazywam.

Wielu bardzo respektowanych ludzi uważa że jestem najlepszych fachowcem od map np. Wredna (chyba każdy wie o kogo chodzi) czy np. Shogun (były członek team'u metin2.sg i właściciel metin2dev oraz WoM).

Jeśli ktoś chcę mi udowodnić że nie jestem najlepszy to niech mi pokaże kogoś kto robi lepsze mapy, a nie z góry stwierdza "oh napewno nie jesteś najlepszy bo na pewno jest ktoś lepszy od Ciebie, ale nie będę go szukać bo szkoda mi czasu" gardzę takimi uwagami i ludźmi którzy je wypisują.

A jeśli osoby które znają się na rzeczy uważają mnie za profesjonalistę, to chyba na bazie zdobytego przeze mnie doświadczenia, mam k***a prawo napisać o kimś że jest amatorem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie no bez przesady na pewno nie jako jedyna osoba ;p Przeceniłeś się troszkę w tym zdaniu :D  Jak widzisz na mojej mapie także są te przejścia pomiędzy teksturami (mimo to nie porównuje się do twórców gry :P ) :

89474140571003355587.jpg

c2rS22z.png

O k***a jak zaśmiałem. Ten zielony pień "z*********e pasuje" do tego podłoża, usuń to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...