Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zalety RevoGuild a FunnyGuild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam funnyguilds bardziej optymalne i częściej są aktulizacje a autor revoguild się opierdala :P

Sam się opierdalasz :*

Dobra, wychodzę bo zaraz mnie cebulaki zjedzą ;]

@dzikoysk zakończ to fajną pointą, o tym, że każdy plugin jest dobry, nie bądź cebulą! :)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Emmmm... <koniec> :3

Generalnie ja tam się w takie dyskusje nie mieszam, bo i nic z tego nie wynika. Moim zdaniem @MarceloSSG powinieneś pobawić się każdym z nich i ocenić to sam :) Mimo, że oferujemy z @ Karolek :3 w większości podobne funkcje, to jest to napisane w zupełnie inny sposób. Każdemu może przypaść do gustu coś innego.

A jak nie chcesz któregoś z Nas urażać, to użyj Factions :P

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Żeby było śmieszniej to dodaj 2 pluginy i będzie spokój :-)

Tylko byłby problem że każdy by mógł być dwa razy "Adminem" gildi

Ps: Tak na serio to wgraj jeden na np. 1tydz. A potem 2 na 1tydz. I spytaj się który chcą gracze :-)

PS:

1.Umiesz pisać pluginy?? PISZ---> [email protected]

2.Masz pomysł ma nazwę serwera MC?? PISZ---> [email protected]

Opublikowano

Generalnie ja tam się w takie dyskusje nie mieszam, bo i nic z tego nie wynika. Moim zdaniem @MarceloSSG powinieneś pobawić się każdym z nich i ocenić to sam :) Mimo, że oferujemy z @ Karolek :3 w większości podobne funkcje, to jest to napisane w zupełnie inny sposób. Każdemu może przypaść do gustu coś innego.

A jak nie chcesz któregoś z Nas urażać, to użyj Factions :P

Nie mam zamiaru nikogo urażać, raczej propsy bo ja kiedyś tworzyłem serwery to nie małą kase trzeba było wybulić za plugin z gildiami i to często trzeba było go tłumaczyć na pl.

No to pozostaje factions wszystkie możliwości się wykorzysta jak kolorowe tagi, płatności za dodanie, wyrzucenie i bedzie git :D

Żeby było śmieszniej to dodaj 2 pluginy i będzie spokój :-)

Tylko byłby problem że każdy by mógł być dwa razy "Adminem" gildi

Ps: Tak na serio to wgraj jeden na np. 1tydz. A potem 2 na 1tydz. I spytaj się który chcą gracze :-)

Jeżeli bym wgrał najpierw jeden później drugi to nwm czy gildie by się zapisały w sensie cuboidy ;/ Narazie potestuje z kolegami jeden później drugi i się pomyśli

Narazie dzięki za pomoc już nie potrzebuje więcej informacji ;)

Opublikowano

RevoGuilds bardziej wydajny, wtf? To mnie rozjebało :D

FunnyGuilds:

- Z*********e wydajny

- Pod duże serwery

- Dużo opcji, codziennie aktualizacja i mogę sobie w końcu używać 1.8, bo też go wspiera :D

- Dziki na priv ci zawsze pomoże ze wszystkim i cie nie oleje, ani nie wyśmieje

- W c**j innych, w sumie wszystko jest opisane

Generalnie polecam, jeżeli Twój serwer ma postać dłużej. I to nie tylko moje zdanie, parę dużych serwerów przeszło ze swoich autorskich pluginów na ten xD

RevoGuilds:

- Jedyna przewaga, to troche wiecej funkcji... (Tylko skarbiec, efekty i lider) Ale w tym tempie, co @dzikoysk dodaje to wszystko, to pewnie kwestia paru dni ;D

Generalnie... Ja bym wybrał funnyguilds, bo poza tymi paroma funkcjami niczym się revo nie przebija. Nie rozumiem, czemu inni go tak polecają... Polecam ci poczytac sobie liste zmian i komentarze w obu tematach

I nie pierdolcie, że funnyguilds ma mniej funkcji, bo ma też takie, których revoguilds nie ma ;3

Zrob sobie timingi czy jakos tak. Podaj nam wyniki i dopiero mow ktory plugin jest wydajniejszy. 

Ja jakbym mial wybierac to RevoGuilds. Czemu? Bo tak (bardzo dobre wyjasnienie). Nie chce mi sie wymieniac dlaczego :< Poprostu tak jakos.

Co Ci da 1.8? I tak blokow nie mozna stawiac ani nic tylko mozna podziwiac wolno ladujace sie chunki.

Skad wiesz ze zaje... wydajny? (punkt 1)

Polecam funnyguilds bardziej optymalne i częściej są aktulizacje a autor revoguild się opierdala :P

Moze ma mniej czasu, to nie znaczy ze sie opiernicza. 

Na ch... mu spamisz?

RevoGuilds:

- Jedyna przewaga, to troche wiecej funkcji... (Tylko skarbiec, efekty i lider) Ale w tym tempie, co @dzikoysk dodaje to wszystko, to pewnie kwestia paru dni ;D

Generalnie... Ja bym wybrał funnyguilds, bo poza tymi paroma funkcjami niczym się revo nie przebija. Nie rozumiem, czemu inni go tak polecają... Polecam ci poczytac sobie liste zmian i komentarze w obu tematach

I nie pierdolcie, że funnyguilds ma mniej funkcji, bo ma też takie, których revoguilds nie ma ;3

Sam sobie zaprzeczasz. "RevoGuilds: Jedyna przewaga to troche wiecej funkcji"

Za chwile "I nie pi***e, że funnyguilds ma mniej funkcji"

Ok... 

Generalnie ja tam się w takie dyskusje nie mieszam, bo i nic z tego nie wynika. Moim zdaniem @MarceloSSG powinieneś pobawić się każdym z nich i ocenić to sam  :) Mimo, że oferujemy z @ Karolek :3 w większości podobne funkcje, to jest to napisane w zupełnie inny sposób. Każdemu może przypaść do gustu coś innego.

A jak nie chcesz któregoś z Nas urażać, to użyj Factions  :P

Factions to nie gildie :<

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sam się opierdalasz :*

Dobra, wychodzę bo zaraz mnie cebulaki zjedzą ;]

@dzikoysk zakończ to fajną pointą, o tym, że każdy plugin jest dobry, nie bądź cebulą! :)

Niestety ale to prawda Karolek :3 troszkę się opierdzielasz, i zawsze to co zaczniesz to porzucisz po jakimś czasie.

dzikoysk - Swój projekt gildii zaczął dawno temu i kontynuuje dalej mimo że nie ma czasu to wypuści co jakiś czas update. (Doceniam to)

karolek :3 Już porzuciłeś EastDrop,EastStone I podobno RevoGuilds oraz KarolekDrop (nie wiem czy porzuciłeś te ostatnie dwa pluginy czy tylko nie aktualizujesz ich)

Lecz porównując pluginy w tamtych czasach to RevoGuilds był lepszy.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Wielki minus Funnyguilds - inne gildie można podbijać na freecamie

Nie ? Zapewne posiadasz starą wersję.

Funnyguilds więcej możliwości.

Dawno RevoGuilds nie był aktualizowany a nawet prawdopodobnie został porzucony.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...