Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cwaniaki - co zrobić?

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w mojej szkole jest: Gimnazjum, zawodowa szkoła razem. Kiedyś, miesiąc temu sprzedałem buta jednemu z zawodówki, który zaczął się we mnie zaczynać. Jako, że jestem z 2 gimnazjum to wszyscy jego koledzy oczywiście teraz chcą mnie teraz sprowokować.. Problem w tym, że nie mogę się bić bo miałem w poprzednich klasach trochę bójek i się nazbierało... teraz jakbym się bił to bym pewnie miał kuratora :) Uderzyć nie mogę, choć i tak wiem, że by sie zesrali jakbym podszedł. Nie wiem co zrobić.. Codzień coś krzyczą i po prostu już mi z tym źle. Przy zanjomych mnie poniżają.. Psycholog nic nie pomógł, poszedłem to zgłosić..

Weteran
Opublikowano

A moze on cie po prostu podrywa? Jak nie to go zabij.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Witam, w mojej szkole jest: Gimnazjum, zawodowa szkoła razem. Kiedyś, miesiąc temu sprzedałem buta jednemu z zawodówki, który zaczął się we mnie zaczynać. Jako, że jestem z 2 gimnazjum to wszyscy jego koledzy oczywiście teraz chcą mnie teraz sprowokować.. Problem w tym, że nie mogę się bić bo miałem w poprzednich klasach trochę bójek i się nazbierało... teraz jakbym się bił to bym pewnie miał kuratora  :) Uderzyć nie mogę, choć i tak wiem, że by sie zesrali jakbym podszedł. Nie wiem co zrobić.. Codzień coś krzyczą i po prostu już mi z tym źle. Przy zanjomych mnie poniżają.. Psycholog nic nie pomógł, poszedłem to zgłosić..

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Witam, w mojej szkole jest: Gimnazjum, zawodowa szkoła razem. Kiedyś, miesiąc temu sprzedałem buta jednemu z zawodówki, który zaczął się we mnie zaczynać. Jako, że jestem z 2 gimnazjum to wszyscy jego koledzy oczywiście teraz chcą mnie teraz sprowokować.. Problem w tym, że nie mogę się bić bo miałem w poprzednich klasach trochę bójek i się nazbierało... teraz jakbym się bił to bym pewnie miał kuratora :) Uderzyć nie mogę, choć i tak wiem, że by sie zesrali jakbym podszedł. Nie wiem co zrobić.. Codzień coś krzyczą i po prostu już mi z tym źle. Przy zanjomych mnie poniżają.. Psycholog nic nie pomógł, poszedłem to zgłosić..

Polecam zaczaić się wieczorem pod domek i dać takim nauczke.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

nie ma to jak porady od grubasów spedzajacych wiekszosc zycia przed kompem

"zabij go", "kosa w zebra" itp..

autorze, pogadaj z nimi ,zapytaj o co chodzi, z czym maja problem

tylko badz stanowczy, najlepiej z kazdym pojedynczo bo w grupie to każdy kozak

Opublikowano

Z tego co mi to tam się zdarzało rozmowa nie pomooże prynajmniej tak u mnie było spotkaj ich tak przypadkiem na osiedlu z kolegą jak będą coś się sapać to wiesz  co zrobić :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Wiesz co, w szkole nic się nie możesz zrobić, rozmawiać z nimi się w szkole nie da, bo są w grupie i wiadomo, że kozaki. Spotkaj jakiegoś po szkole postrasz itd.

Opublikowano

Polecam mieć na nich za przeproszeniem wysrane zostały ci 2 lata i zmienisz szkole a tak to nie wiadomo co takim z zawodowy do głowy przyjdzie pewnie sama patologia.

I taka rada na przyszłość nie radzę pytać sie na tym forum o co kolwiek po za grami bo te nerdy ci nie pomogą i głupoty nawypisuja

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

"Uderzyć nie mogę, choć i tak wiem, że by sie zesrali jakbym podszedł. Nie wiem co zrobić.."

JA P******E XDDD KOZAK W C**J POZDRO ELO 320 NA HITA TURRET W LOLU LECI I CZERWONY SMOK W METINIE 2 JESTEM TAKI OP HEHEHEHEHEHE CHCESZ WPIERDOL LALALALAL MAMO POBILI MNIE POLICJA JP 100%

Opublikowano

Sprzedałeś buta kolesiowi ze starszej klasy ... nie no fajnie, pewnie trochę fejmu przybyło. Ale co z tego jak poszedłeś to zgłosić i teraz do końca gimby będziesz mieć opinię frajera. Było go olać na samym początku, a tak masz lipe.

Opublikowano

Ignoruj ich, po miesiącu im się znudzi

albo nagraj to i do prokuratora x.x

Prokuratura ma poważniejsze rzeczy na głowie niż problemy z uczniami, prędzej do kuratorium to dać.

Skoro ci się nabrało trochę tych ostrzeżeń etc. Lej na nich, albo jak masz możliwość zmień szkołę.

Opublikowano

Po pierwsze nigdy nie kabluj bo bd gorzej.

Po drugie kuratora nie będziesz miał, ani nie wyrzucą cie ze szkoły.Co najwyżej rodzice bd wzywani do szkoły.

W ostateczności dostaniesz w Pier*** i opinie frajera albo mu spuścisz łomot

Opublikowano

Po pierwsze nigdy nie kabluj bo bd gorzej.

Po drugie kuratora nie będziesz miał, ani nie wyrzucą cie ze szkoły.Co najwyżej rodzice bd wzywani do szkoły.

W ostateczności dostaniesz w Pier*** i opinie frajera albo mu spuścisz łomot

Haha, nie wiesz co mówisz ziomek. Za częste bójki może pójść nawet do ośrodka.

Opublikowano

ło jestem taki fajny sprzedałem buta typowi z zawodówki, a jak do nich podejdę to się zesrają.

skoro jesteś takim mocnym typkiem, że srają na twój widok to czemu cię wyzywają i poniżają przy znajomych ?

hmm może dla tego, że wcale nie sprzedałeś im buta, ale tylko tutaj tak napisałeś, ponieważ chcesz abyśmy myśleli, że nie jesteś ciotą i chcesz porady co robić bez bicia (no bo już ich pobiłeś, ale teraz boisz się znowu ich pobić bo pójdziesz do więzienia z Tomaszem Chadą) no dziwne dziwne naprawdę.

Opublikowano

Zmasakruj ich przy wszystkich, powiedz, że "w grupie to kozaki" itd, albo po kolei wyzywaj na solo.

Opublikowano

przecież ten typek ostatnio mówił że zajebał jakiemuś typowi młodszemu i koledzy tego młodszego się z niego śmieją. przecież to jest j****y troll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...