Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cwaniaki - co zrobić?

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to już z chyba 15 temat odnośnie twoich problemów w życiu, sam sobie nie umiesz poradzić tylko się ciągle pytasz na forum? poniżają cię? też ich poniżaj. prowokują? to też ich prowokuj i jak któryś zacznie to mu wypierdol.

Opublikowano

Zrób podobnie jak ja. Idź tak spokojnie i ich "zaproś". Za terenem szkoły wyjmij klucz 30 i zajeb jednemu w nogę(nie mocno bo mu połamiesz). Zobaczą, że się nie żartujesz, to spierdolą. Zagroź, że coś powiedzą to ich dorwiesz. Tak mam już spokój od dłuuuuuuugiego czasu.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Zrób podobnie jak ja. Idź tak spokojnie i ich "zaproś". Za terenem szkoły wyjmij klucz 30 i zajeb jednemu w nogę(nie mocno bo mu połamiesz). Zobaczą, że się nie żartujesz, to spierdolą. Zagroź, że coś powiedzą to ich dorwiesz. Tak mam już spokój od dłuuuuuuugiego czasu.

"Ze sprzętem nie jesteś dla nikogo wzorem jeśli walczysz rób to z honorem"

Umów się na spara :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Lol 14 latek bije 16-19 latków? xD

A myślisz, że 16-19 latek nie może mieć 170 wzrostu a 14 latek 180? Zdziwiłbyś się.

Opublikowano

Powięc do niego tak:

Sluchaj śmieciu!

To że masz patologie w domu nie znaczy że masz ją przenosić do szkoły

sam zacząłeś, wyłapałeś buta więc jaki masz k***a problem?

a jak dalej będzie kozaczyl to weź go na solo poza szkołą tylko żeby było mało ludzi tam, a nie cała szkoła się zbierze i będzie przypał na 100%

PS. gdy jeszcze chodzilem do gimnazzjum i była solowa 2 pierszaków to całe gimnazjum przyszło ( 400 osob ) i był przypał w c**j wiec postaraj się aby była na tej solowie tylko jego i twoja klasa to nie będzie problemów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...