Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

Savien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie same.... ehh ile razi będe CI pisał

R5 M230 jest słabsze od integry HD4600 Nie pograsz w nawet ŚRednie gry an tym.

To samo na GT720... bez sensu....

W każdym supermarkecie przepłacisz.... Podaje Ci juz bardzo dobry laptop o wiele lepszy od tutaj podanych, Zamów sobie internetowo z odbiorem osobistym i odbierz w Sklepie nie spodoba Ci sie laptop Nie bierzesz go ;/ proste....

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Chcesz to bierz sprzęt jaki chcesz i miej świadomość, że za taką cenę mogłeś sprawić sobie coś innego, lepszego.

Jak chcesz jakiś laptop do gier, to posłuchaj się Gajwera.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Chcesz to bierz sprzęt jaki chcesz i miej świadomość, że za taką cenę mogłeś sprawić sobie coś innego, lepszego.

Jak chcesz jakiś laptop do gier, to posłuchaj się Gajwera.

Dzięki, ja mogę sobie mówić i mówić :P

Opublikowano

Dzięki, ja mogę sobie mówić i mówić :P

Upierasz się przy kilku modelach, które są tylko i wyłącznie w xkomie, mam złą opinie o nich i nie chcę brać u nich, a ty mi na siłę wciskasz, znalazłem kilka podobnych modeli z kartą (2k) i wszystko to gówno, tylko 2,3 modele są dobre a reszta tylko do tibii. :D

r3ePj8E.png

Opublikowano

Upierasz się przy kilku modelach, które są tylko i wyłącznie w xkomie, mam złą opinie o nich i nie chcę brać u nich, a ty mi na siłę wciskasz, znalazłem kilka podobnych modeli z kartą (2k) i wszystko to gówno, tylko 2,3 modele są dobre a reszta tylko do tibii. :D

Zrobisz jak bedziesz chciał... na siłe Ci nic nie będe wciskał... Lecz tak jak mowie te co tutaj pokazał BYŁY znacznie mniej wydajne od tych co Ci podałem. To że Ty masz złą o nich oponie dobrze kup w supermarkecie zobaczysz ze przepłacisz. Ale To Twoje pieniążki (Albo rodziców) nie moje.

Nie chodzi o to ile karta ma pamięci ram czy 2 gb czy 4 gb czy nawet 8gb nie od tego moc karty zależy, ale co ja będe Ci tutaj tłumaczył skoro nic nie dociera.

Opublikowano

Rób jak chcesz. Masz możliwość wyboru. Ale w porządku, rób jak uważasz. Bierz laptopa jakiego chcesz i sam sobie wybierz, ale potem nie mów, że tyle za niego dałeś, a nie spełnia Twoich oczekiwań.

Dostałeś bardzo dobre propozycję za cenę, jaką sam wybrałeś, dalej zrobisz co chcesz.

@Gajwer Daj sobie już spokój, sam zadecyduje, czy woli wybrać laptopa z lepszą chociażby kartą graficzną, czy gorszą.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...