Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tragedia] Samolot Prezydencki Rozbił Się!

2x4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chejka, z każdym postem pokazujesz jak niski masz iloraz inteligencji. Takich debili jak ty to sie powinno banować. Jesteś argumentem na tak dla aborcji.

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty razem z tym CHEJKA ( palanty ) nie możecie sobie uświadomić co na prawdę się stało kiedy elita polskich władz zmarła. Jesteście zbyt tępi, aby pojąć, że to nie tylko ich ŚMIERĆ, ale niesie to za sobą smutne konsekwencje co do państwa.

Jak ci się nie podoba <*> to wypierdalaj/

Kurwa, człowieku, Ty cierpisz na bezmózgowie? Jeszcze nie spotkałem tak zjebanego człowieka na tym forum.

@Edit

Xanter, troche za mocno go pojechałeś...

90921442.png
Opublikowano

Chejka ciebie obchodzą ludzie z drugiego końca świata a w naszej kochanej Polsce nie ma już głowy państwa i dużo ludzi z obrony narodowej nie żyje.

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Wielka strata dla naszego narodu. Duża część rządu polskiego wraz z głową państwa i jego małżonką zginęła, kto wie co będzie się działo w naszej ojczyźnie teraz... Zapewne panował będzie spory harmider. Bądź co bądź prezydent i tak wiele zrobił dla naszego kraju, ale niektórzy tego nie doceniają. Tak samo inni, którzy przedwcześnie zginęli. Np. Taki np. Jerzy Szmajdziński obchodził wczoraj swoje 58 urodziny... Nigdy nic nie miałem do polityki naszego kraju i sądzę że wszyscy którzy uczestniczą/uczestniczyli w jej rozwoju odwalili kawał dobrej roboty.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Chejka, z każdym postem pokazujesz jak niski masz iloraz inteligencji. Takich debili jak ty to sie powinno banować. Jesteś argumentem na tak dla aborcji.

już wiem dlaczego masz exModeratora a nie Moderatora

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Ja tam rozumiem że dużo osób w tym głowa państwa nie żyje ,ale te jebane znicze to zwykłe gówno i po chuja je się wstawia jak to gówno daje...

Szacun możesz "odebrać" jak do Kościoła pójdziecie i się za nich pomodlićie i za całe państwo...

Mam w dupie ludzi których wypowiedzi ograniczają się do "[*]" lub obrażania innych.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie chciał moderować takich kretynów jak ty. Zresztą ja też/

Sebos tu liczy się zrozumienie... Jak nie potraficie zaakceptować nawet <*> to w czym wy macie problem ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poczekam na posty innych, aby z nimi podyskutować bo z idiotami którzy plują na Polskę nie mam zamiaru. Rzygać mi się chce jak na ciebie patrzę.

Człowieku, szanuje ten kraj i jestem dumny, że jestem Polakiem, a ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem? Widzę, że potrafisz się przypierdolić do czegoś konkretnego...

@Topic

Nie zdziwiłbym się, gdyby ruscy maczali w to palce.

90921442.png
Opublikowano

Dla twojej wiadomośći nie mam moda bo byłem przez dłuższy czas nie aktywny, z powodu braku neta.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli macie pisać tak idiotyczne posty, kłócić się z powodu śmierci tylu osób, to wyjdźcie. Chejka przestań pisać posty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@UP: Ludzie, czy naprawdę musicie się kłócić, w tych trudnych i smutnych chwilach szczególnie dla nas, polaków?

Zginęło wiele b. ważnych osób dla Polski, m.in. Szef Banku Polskiego, połowa Kancelarii Prezydenta, Prezydent, Jego żona.

Jedyne co możemy teraz zrobić, to modlić się do Boga o błogosławieństwo dla naszego narodu, oraz za wszystkie osoby, które zginęły.

Chwała Panu!

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeszcze jeden temat i bede sypał warny, macie w neewsach forum temat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...