Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@AdamGrzegorz Oj to chciałem bardzo przeprosić z mojej strony i zadbam o ograniczenie kukubaczka do tego typu hejtowania podaj nick odbanuję xD
Ps. Też odpalam EasyHC ale jak już będzie ten kamcio to nwm czy mamy robić EasyHC od podstaw wszystkie plg z KaStirCore czy może ulepszyć tego Easy Srvival xD

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Panie SlimxaQ może i grałem może i nie . Może publicznie powiesz dlaczego pod*ebałes taba z mojego serwera? Nie udawajcie jakis programistów bo nimi nie jestescie. Jeszcze mam tą rozmowe jak prosiłes mnie o pliki frothize to było jeszcze tak nie dawno :)

@AntyBlezur

Serwer 2/10 administracja 1/1000

Opublikowano

@PLAnonymousPL. To co że nie dawno? My rozwijamy się bardzo szybko. Nawet nie wiedziałem że ty tego taba masz tylko przysłała mi pewna osoba na Skype i pomyślałem że jest całkiem fajna. O tej rozmowie rozmawialiśmy upubliczniając ją robisz to na własne ryzyko bez mojej zgody :)

Opublikowano

czego serwer nie działa ? wyłączony jest 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Chciałbym podkreślić ,iż kukubaczek nie napisał wam tego pluginu na skrzynki w CS:GO

taki sam plg:

http://www.spigotmc.org/resources/itemcases-cs-go-cases.3744/

@topic

Prezentacja świetna wręcz miodna bardzo mi się podoba. A serwer ? Z*******y!

Nigdzie tak (chyba) nie pisałem. W każdym razie od piątku mamy na serwerze plugin KukuGiants. Napisany przeze mnie ;)

Opublikowano

W każdym razie od piątku mamy na serwerze plugin KukuGiants. Napisany przeze mnie  ;)

Wow, a wiesz, takie giganty mogę napisać w parę godzin, więc powiedz mi drogi kukuzjebku czemu się tak podniecasz? Te twoje pluginy to jedno wielkie gówno, więc czemu nadal uważasz się za boga javy? Chociaż wcale nim nie byłeś, nie jesteś i k***a nie będziesz z takim podejściem.

Życzę samozgnilizny i dwudziestu c**jów w d***e.

@AntyBlezur

Ale fajnie, zawsze chciałem giganty, tylko zróbcie żeby były duże i miały fajny drop!!!11

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Z*******y serwer --- WBIJAC!

Z*******y bo twoj? ...

@ANTYBLEZUR

Serwer wydaje sie dosyc fajny.Gralem tam jako youtuber i nie mial uwag ale niestety jest bardzo malo helperow ktorzy nie lapia cheaterow

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dobrze wykonany od strony technicznej jak i budowlanej. Serwer ma wiele zalet ale także wady jedną z nich są ewnenty po których prawie cały serwer ma VIP-a ale po za tym wszystko spoko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@xCherryPL Dokładnie to już się pozbyliśmy tego dziecka "kuk*******" Ale nie oceniaj że cała administracja to dzieci ._.
@Skoxus Kiedyś tylko takie eventy były :D.
Chcę powiedzieć że nowa edycja będzie dziś lub jutro o 18:00
FanPage: facebook.com/xfastpl
ZAPRASZAMY! ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Autor ma perma, w dodatku administracja działała na szkodę innych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...