Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer beznadziejny, po co dajecie każdemu na start kokxy, refle, seta itd? Wtedy gra traci sens i się nudzi po kilku dniach. Do tego serwer ma duże lagi i pewnie stoi na niestabilnej maszynie :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@Er3oR Lagi?
Screen:
89845204779428776318.png
Takowe przedmioty są przydzielane, ponieważ stworzyliśmy serwer typowo easy i uwierz mi na słowo na serwerze widzę już o paru msc. stałych graczy i jest ich bardzo dużo może przez te dodatki, na jakie trzeba poświecić więcej czasu być może nawet nie zagrałeś na serwerze nie nie czytałeś tabliczek dla tego wyszła troszkę taka nie profesjonalna opinia z twojej strony byłaby na pewno lepsza, jeżeli dałbyś sobie zagrać na serwerze myślę, że odpisałem na wszystkie twoje wątpliwości, jeżeli masz jakieś inne pytania pisz śmiało a chętnie je mogę dopracować, jeżeli takowe problemy są faktem rzeczywistym, a nie bzdurą  ;).
Ps. Nie patrz na ram, bo to nie ma nic do tego  ;))
@m6ok Zgłoszone ;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngXayanix. Jeżeli dostaje się bana za coś to na pewno było coś tego przyczyną np. Łamanie regulaminu lub innych tego typu rzeczy. W twoim przypadku wyglądało to tak iż przez pomyłkę popsuliśmy plugin na logowanie a ty jako pierwszy wykorzystałeś ten fakt i się włamałeś podobnie z bungee tak więc zablokowaliśmy cie dojście do naszej usługi. Sądzę że sprawa została rozwiązana jeżeli nie proszę opisać swój przypadek bardziej szczegółowo.
--------------
~Slim.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref
IP: MC.XFAST.PL >>> NOWA EDYCJA 2015-11-09 GODZ. 18:00
--------------------------------------------------------
PRZEŚLIJ DALEJ!!!

-->
Zaczynamy kolejna nową edycję przez 1h chciało wejść 3k+ osób! Zaproś znajomych!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwera nie polecam ze względów estetycznych reklamy, jak i ich doskonale wyposażonych pluginów.
Właściciel uważa się za Boga, wykupił plugin na spigocie, i teraz każdy "ściąga" od niego pomysły.. Nawet połowa tego pluginu jest po angielsku, pewnie ich Developer (kukusraczek) nie umiał edytować dokładnie plugin, bo mu w Eclipsie błąd wywalał.. haha.. Ciekawe czy wasz developer używa reflection api.. ale ok..
#nie polecam.. (teraz zaczną się wyzwiska w stronę moją od właściciela - 13 letniego mastera ale ok) haha xD

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

@MCBloomy
Om Om om
Zaraz cie zjem :D
Myśl co chcesz ale pamiętaj zawsze będziemy o krok lepsi.
I nie martw się o naszych techników na co spolszczać chyba każdy dobrze zna język angielski w stopniu podstawowym prawda?

Opublikowano

Grottolacje dla kukubaczka :D

Kukubaczek, wielki pan mości książe, wyzywał mnie że mam na swoim serwerze: FunnyGuilds

26310315705245603583.png

Haha xD
     Gratuluję xD

Potem, mości książe zaczął obrażać, że mam słabe pluginy:

49900799451350976208.png

79861093403797058791.png

A wy oczywiście, macie z*******e i bezbłędnie napisane pluginy! Już 2 punkty debilizmu dla kukubaczka! Gratulujemy!

17613060159002486192.png
    Tak mało osób... Żeby nie było, że robię SS'a o 5 rano czy coś, więc jest inny serwer... ~kukubaczek

I teraz miazga: Pan mości książe do siedmiu boleści obrażał mnie że mam na swoim serwerze Pay2Win. Okej.

79339709849375957260.png

Pan mości dupek chyba nie wie że to jest Pay2Win, ale trudno. Kolejny punkt do debilizmu.

Oczywiście za to wszystko dostałem:
    10868647094445624229.png

No po tym to już jebłem XDDD
   Dodatkowe +3 do debilizmu xD

Wartość debilizmu kukubaczka wynosi średnio: 6 punktów
       Gratulujemy! Wygrał pan bon o wartości 20,000 c**jów w twojej waginie. 

@AntyBlezur
Słaby serwer admini nie pomagajo 2/10 suabe pluginy i wgl
nie polecam wiecie? moze kiedys bedzie lepiej i duzo dodosow

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz DDOSów nam nikt nie zrobi Black holing + Firewall + DDOS Protection / OVH
Pluginy są napisane jednak mamy ostatnio problem z SimpleToolsami kamcia96 ale zaczyna pracować u nas już za 2 tygodnie i możesz wejść na serwer po upływie kolejnego tygodniu i zobaczyć czy znajdziesz coś do hejtowania :3 Nie będą się rozpisywał bo nie mam co tutaj więcej do komentowania ;p.

Opublikowano

@TheMasterOfMPC

Nie chodzi mi o to, że serwer jest c*****y czy coś.

Chodzi mi o zachowanie kukubaczka.

Pokazałem mu, że hejtując coś na innym serwerze, wychodzi to również u niego, a nawet gorzej.

@AntyWarn

Okej, to wtedy skomentuje. ale ogólnie serwer jest nawet ok tylko administracja 2/10 tzn kukubaczek i wiesz ten no wgl.

poprawcie sie to bedzie fajnie :D:D:D:D:

PS: nie wejdę za tydzień bo mam perma za... nic? xD

@TheMasterOfMPC

xVacuum, może nawet pogram bo widzę że chociaż jedna osoba z administracji jest tu kompetentna i ogarnięta.

;P

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...