Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tematyka Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż chciałbym was się zapytać jakiego forum o jakiej tematyce brakuje w języku polskim lub poprostu są takie fora o tej tematyce ale słabe które nie sprostały waszym oczekiwaniom.Jeżeli zauważe że naprawdę brakuje takiego forum o takiej tematyce to postaram się je stworzyć.

Ps. Wiem że to trochę chaotycznie napisałem :D

Opublikowano

Jest już masę for każdego typu, jaki mógłbyś sobie wyobrazić.

Sorki, ale masz już bardzo małą szansę się wybić. Chyba, że trafisz idealnie tytułem w grę która np. wyjdzie za x miesięcy i nie ma jeszcze polskiego odpowiednika jej strony.

wE1yDhT.png

Opublikowano

Jest już masę for każdego typu, jaki mógłbyś sobie wyobrazić.

Sorki, ale masz już bardzo małą szansę się wybić. Chyba, że trafisz idealnie tytułem w grę która np. wyjdzie za x miesięcy i nie ma jeszcze polskiego odpowiednika jej strony.

Wiem że trudno będzie się wybić ale może masz jakiś pomysł może sam wiesz z jakiej gry nie ma odpowiednika a by się przydała?

Do reszty użytkowników podawajcie pomysły na temat jeżeli macie jakiś.

Opublikowano

Według mnie brakuje for o unity.

O programie Unity 3D?

Z tego co widzę to jest już forum polskie Unity chyba że chodzi Ci @ShadoVer o forum na którym będą zamieszczane poradniki itp.

Proszę jeszcze o jakieś propozycje.

Ps.To miałoby być już profesjonalne forum z silnikiem IPB

Opublikowano

Może forum o jakimś popularnym serialu lub filmie.

To raczej nie przejdzie a wracając do tego Unity chodzi ci o forum z poradnikami do niego? I pomaganiem w razie problemów?

Opublikowano

Myślę, że dobrym pomysłem będzie forum o najnowszych technologiach, czyli jakieś ciekawostki, poradniki, pomoc w użytku itp.

Jest już masa for o tematyce IT. Marne szanse, że nowo powstałe forum będzie miało jakiś sensowny ruch. 

ㅈㅈ.

Opublikowano

Jest już masa for o tematyce IT. Marne szanse, że nowo powstałe forum będzie miało jakiś sensowny ruch. 

Ruch przynajmniej chciałbym 2000 u miesięcznie

Opublikowano

Takie tworzenie forum na siłę jest jak dla mnie bez sensu. Jak będziesz miał potrzebę to zrobisz ;)

To nie jest robienie na siłę ja chcę zrobić forum porządne które będzie przyjazne użytkownikom internetu.A twój post nic nie wnosi do tematu.

Opublikowano

Chcesz wykorzystać czyjś pomysł i zrobic forum TAK na sile :)

.

Mówiłem już że nie chce na siłę tylko na chcę coś stworzyć dla pomocy dla osób korzystających z internetu.

Opublikowano

Z unity 3d byłby całkiem niezły pomysł...

Ale niestety - takich for jest co nie miara i w tym problem...

Moja propozycja: Bezpieczeństwo w internecie i jak hackerzy nas oszukują.

aw

Opublikowano

Z unity 3d byłby całkiem niezły pomysł...

Ale niestety - takich for jest co nie miara i w tym problem...

Moja propozycja: Bezpieczeństwo w internecie i jak hackerzy nas oszukują.

No twój pomysł nawet mi się podoba o bezpieczeństwie i jak nas hackerzy oszukują tylko że to raczej jak już to prędzej chyba strona a nie forum ;). Ale myślę że taka strona powstanie.

Propozycję można nadal pisać.

Opublikowano

Głównie w Polskim internecie brakuje for o bezpieczeństwie ip tables, firewall, itp.. Możesz też otworzyć forum ogólne tematyczne na wszystkie tematy i dorabiać co jakiś czas działy i zdobyć użytkowników. Ale o grach bardzo dużo ludzi przyciąga. Oczywiście zdajesz sobie z tego sprawę że aby sworzyć takie forum musisz być najlepiej pełnoletni, zakupić licencję a nie na nulledzie bo możesz mieć problemy. Jeżeli forum ma być publiczne to musisz oczywiście odprowadzać podatek. Ochrona danych osobowych duża odpowiedzialność takie forum. licencja też kosztuje styl jakiś również więc to nie są  grosze + o reklamie nie wspomnę. Teraz bardzo ciężko się wybić z takim forum.

Pozdrawiam.

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Głównie w Polskim internecie brakuje for o bezpieczeństwie ip tables, firewall, itp.. Możesz też otworzyć forum ogólne tematyczne na wszystkie tematy i dorabiać co jakiś czas działy i zdobyć użytkowników. Ale o grach bardzo dużo ludzi przyciąga. Oczywiście zdajesz sobie z tego sprawę że aby sworzyć takie forum musisz być najlepiej pełnoletni, zakupić licencję a nie na nulledzie bo możesz mieć problemy. Jeżeli forum ma być publiczne to musisz oczywiście odprowadzać podatek. Ochrona danych osobowych duża odpowiedzialność takie forum. licencja też kosztuje styl jakiś również więc to nie są  grosze + o reklamie nie wspomnę. Teraz bardzo ciężko się wybić z takim forum.

Pozdrawiam.

Podatek?Od czego jeżeli ja na tym nie będę zarabiał?

Ps.A co do ochrony danych osobowych po prostu mogę usunąć pola w których można podać miejscowość , imię , nazwisko data urodzenia itp. (Ps. a ip użytkowników można spróbować odpowiednio zabezpieczyć przed nie odpowiednimi osobami)

Opublikowano

Oczywiście zdajesz sobie z tego sprawę że aby sworzyć takie forum musisz być najlepiej pełnoletni, zakupić licencję a nie na nulledzie bo możesz mieć problemy. Jeżeli forum ma być publiczne to musisz oczywiście odprowadzać podatek. Ochrona danych osobowych duża odpowiedzialność takie forum. licencja też kosztuje styl jakiś również więc to nie są  grosze + o reklamie nie wspomnę. Teraz bardzo ciężko się wybić z takim forum.

Po kolei: 

Istnieją darmowe CMSy na forumki.

Jaki podatek? Od czego? Idąc tym tokiem rozumowania, ty musisz teraz odprowadzić podatek od swojego posta. 

Ochrona danych osobowych kończy się na instalacji skryptu, zabezpieczeniem wszystkiego trudnymi hasłami, znajomością kodeksu karnego i sprawdzaniu logów. 

Kolejna licencja? Na co?

Styl można wykonać samemu, ew. użyć darmowego. 

Bez reklamy można się obejść, ale rzeczywiście, jest wtedy o wiele trudniej wypromować forumek. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...