Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer prywatny plemiona!

DreamBoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanie dla graczy plemion! Czy zechcielibyście zagrać na prywatnym serwerze? Poniżej przedstawię krótki opis serwera jaki bym stworzył wraz z znajomym.

• Szybkość świata była by odpowiednio dopasowana tak, aby serwer nie był nudny. Nie chcemy stworzyć serwera, którego prędkość by wynosiła nie wiadomo ile. Chcemy, aby grało się przyjemnie, zabawnie i każdy miał szansę zacząć kiedy tylko zechce.
  • Światy opierały by się na najnowszych plikach. Chcemy wprowadzić również swoje dodatki, które umilą wszystkim grę.
  • Całkowicie nowa szata graficzna. Tzn. własna strona główna, przyjazna dla oka, nie odbiegająca od tematyki. Również lekko zmodernizowany wygląd oraz interface po zalogowaniu.
  • Wszystko będzie opierało się na serwerze dedykującym, poprzedzam pytania skąd, opłaca się to itd. Posiadam dedyka wykupionego jeszcze na okres 10 miesięcy. 
  • Gra całkowicie przebiegałaby po Polsku. Tzn. wszystkie informację itd będą w języku Polskim.
  • Planujemy różne eventy oraz konkursy.

Można powiedzieć, że jesteśmy starymi wyjadaczami, którym obecna gra na oficjalnych światach się znudziła. Chcemy stworzyć to coś, co przyciągnie uwagę potencjalnych graczy oraz zostaną z nami na dłużej. Dlatego mamy do Was kilka pytań, które pomogą nam w stworzeniu świata!

1. Czy zagrałbyś na oferowanym przez nas serwerze?
  2. Czy chciałbyś, aby na znajdowały się u nas Konta Premium (Dodatkowe bonusy)?
  3. Co wprowadziłbyś/zmienił, w systemie rozgrywki?
  4. Czego oczekujesz od Administracji?

Zachęcam wszystkich fanów plemion do wypowiadania się w naszym temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Czy zagrałbyś na oferowanym przez nas serwerze?

Czy chciałbyś, aby na znajdowały się u nas Konta Premium (Dodatkowe bonusy)?

Co wprowadziłbyś/zmienił, w systemie rozgrywki?

Czego oczekujesz od Administracji?

1. Tak

2. Tak ale za drobną opłatą np. 2.44 sms czy cos , w tym AF.

3. Nic

4. Na pewno oczekuje braku lagów , oczekuje dużej ilości swiatow z roznymi nowymi ustawieniami , ktore moga proponowac gracze.

Opublikowano

Pograłbym sobie na dobrym serwerze prywatnym plemion, pracowałem już przy plikach serwerowych plemion więc jeżeli miałbyś jakikolwiek problem również służę pomocą..

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Wszystko super jedyne oczekiwania to brak lagów i szybsze światy trochę.

Oczywiście możłiwość zmiany grafiki na lekką najlepiej dawny styl plemion był bardzo lekki :)

Opublikowano

Swiaty pod wzgledem - 0.1 speed (powolny)

10 (szybki)

1000 (dynamiczny)

i zeby czeste eventy byly.

Szukam jakiegos serwa na dluzej, a nie ze wbije 200k pkt, a za 2 min mnie podbiją :)

image.png 

Opublikowano

Witam,

Miło, że zainteresowaliśmy chociaż w małym stopniu! Zawsze to dodatkowa motywacja. Poniżej udostępniam Wam Roadmap, na którym będziecie mogli na bieżąco obserwować nad czym pracujemy, co mamy do zrobienia i co zostało już zrobione. Nie będziemy póki co mówić kiedy wystartujemy. Na początku wystartujemy z światami: szybkim oraz umiarkowanym, ciężko jest określić na obecną chwilę jaka dokładnie będzie szybkość, ale tak jak pisaliśmy wyżej nie chcemy, aby rozgrywka była bezsensowna.  Do pracy zabieramy się od środy, również na bieżąco będziemy starali się odpowiadać tutaj w temacie. 

Zapraszam do śledzenia:

https://trello.com/b/I7Z0jnn4/serwer

Opublikowano

Witam,

Miło, że zainteresowaliśmy chociaż w małym stopniu! Zawsze to dodatkowa motywacja. Poniżej udostępniam Wam Roadmap, na którym będziecie mogli na bieżąco obserwować nad czym pracujemy, co mamy do zrobienia i co zostało już zrobione. Nie będziemy póki co mówić kiedy wystartujemy. Na początku wystartujemy z światami: szybkim oraz umiarkowanym, ciężko jest określić na obecną chwilę jaka dokładnie będzie szybkość, ale tak jak pisaliśmy wyżej nie chcemy, aby rozgrywka była bezsensowna.  Do pracy zabieramy się od środy, również na bieżąco będziemy starali się odpowiadać tutaj w temacie. 

Zapraszam do śledzenia:

https://trello.com/b/I7Z0jnn4/serwer

Nie wiem czemu ale nie działa stronka :

Board not found.

This board may be private. If someone gave you this link, they may need to invite you to one of their boards or organizations.

Board not found.

This board may be private. If someone gave you this link, they may need to invite you to one of their boards or organizations.

Dobra bezsensowny post, już wiem czemu nie działa :)

Do pracy zabieramy się od środy, również na bieżąco będziemy starali się odpowiadać tutaj w temacie.

Opublikowano

Board not found.

Dobra bezsensowny post, już wiem czemu nie działa :)

Od teraz działa. Już zostały wprowadzone pewne zmiany, zachęcam do śledzenia oraz dalszego wypowiadania się!

Opublikowano

Na stabilnym i dobrym serwerze bym sobie pograł.

Jak będzie działać dajcie jakieś info

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Kiedy można spodziewać się startu?

Ciężko nam określić datę startu oficjalnego serwera. Chcemy w miarę możliwości szybko odpalić beta serwer.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...