Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja początkowa strona html.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem ze sie nie powinno uzywac tabelek, szczegolnie dodajac taki projekt tutaj na forum gdzie ludzie zjada cie za to ze nie uzywasz divow tylko tabeli, laczenie jest zawsze czy tego chcesz czy nie.

Widocznie nie zrozumiales do mialem na mysli piszac "I teraz mamy te".

Bootstrap cie niczego nie nauczy, sory taka jest prawda, jedyne co mozesz sie nauczyc to dodawanie divow i robienie smietnika z kodu.

Opublikowano

Polecam Ci codeacademy.com do html/css jeżeli dasz sobie radę z angielskim. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych tutoriali, ale tak jak koledzy napisali wyżej w3school też daje radę   :)

t5Wjng.png

Opublikowano

Napisalem ze sie nie powinno uzywac tabelek, szczegolnie dodajac taki projekt tutaj na forum gdzie ludzie zjada cie za to ze nie uzywasz divow tylko tabeli, laczenie jest zawsze czy tego chcesz czy nie.

Widocznie nie zrozumiales do mialem na mysli piszac "I teraz mamy te".

Bootstrap cie niczego nie nauczy, sory taka jest prawda, jedyne co mozesz sie nauczyc to dodawanie divow i robienie smietnika z kodu.

Heh. Wiesz w ogóle o czym piszesz? Czy masz o tym jakiekolwiek pojęcie? Może twoja wiedza wywodzi się po prostu z komentarzy innych użytkowników?

Od struktury strony tworzonej na tabelkach odeszło się kilka lat temu.

Jesteś jedną z wielu osób w tym dziale, które potrafią poprawić humor dzięki swoim wypowiedziom. ;) 

________

Autor tematu to troll ;) 

Do nauki również jak przedmówca, polecam codecademy.com.

Polecam Ci codeacademy.com 

codecademy != codeacademy

Opublikowano

Autor tematu to troll ;)

Do nauki również jak przedmówca, polecam codecademy.com.

Co jest w tym nie tak, bo nie do końca rozumie ? 

Wyjaśnij jak możesz(spałem dzisiaj 4h i nie ogarniam)

t5Wjng.png

Opublikowano

Nie piszcie 7-latkowi takich rzeczy, bo ich nie rozumie.

Drogi kolego, bardzo fajna strona, ucz się dalej...

Widzisz, kiedy na każdym kroku będziesz mówił że strona (która notabene nic w sobie nie ma i jest do ..) że jest ładna, elegancka, nowoczesna, to on uzna że taka strona jest "gut" i będzie robił takie strony które nie są "gut".

Jeżeli nie rozumie, jego problem, Jeżeli czegoś nie rozumiesz dopytujesz się na forum / lub szukasz na "google'ach".

Bo powiedz mi jak tu ocenić stronę

1. Zrobioną w HTML4
  2. Zawierającą kilka linijek tekstu
  3. Nie posiadającą jakiejś funkcjonalności etc.?

• Tak, mam ból dupy z HTML5
  • Wytłumaczysz mi o co chodzi w stronie wojenna.tk?

Opublikowano

Jak mnie śmieszą te Wasze komentarze. Ludzie! Przecież (o ile to prawda) on ma dopiero 7 lat! To przedszkolne lata są... Nie można od niego od razu wymagać nie wiadomo czego! Teraz każdy kto komentuje nagle ma pewność, że w tym wieku wszystko potrafił i namawia go do nauki Ruby czy PHP. Powoli, powoli i będzie dobrze. Pisz sobie coraz to większe rzeczy.

Pozdr.

Opublikowano

Jak mnie śmieszą te Wasze komentarze. Ludzie! Przecież (o ile to prawda) on ma dopiero 7 lat! To przedszkolne lata są... Nie można od niego od razu wymagać nie wiadomo czego! Teraz każdy kto komentuje nagle ma pewność, że w tym wieku wszystko potrafił i namawia go do nauki Ruby czy PHP. Powoli, powoli i będzie dobrze. Pisz sobie coraz to większe rzeczy.

Pozdr.

Ja w wieku 7 lat chodziłem do 2 klasy, więc nie wiem gdzie tu widzisz przedszkolne lata. :D I też w tym samym wieku zaczynałem przygodę z html i css. Co nie zmienia faktu, że moje umiejętności w tym wieku były dużo, ale to bardzo dużo mniejsze i naprawdę podziwiam kolegę, że w ogóle udało mu się stworzyć stronę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...