Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem z elitecabal/siena the Queen sciagnolem patcha z tej strony http://www.elitecabal.com/# ten ktory wazy 4mb wlaczam sie do gry wpisuje passy a tu 0 serwerow wylaczam wchodze na strone tego elitecabal i widze ze server online co jest czemu jest serwer online a ja niemam serwerow?? i mam jeszcze taki problem ze jak mam ten plik co zajmuje 416 mb czy ile tam to jak go wlaczam zeby zainstalowal to pisze za malo miejsca na dysku ale jeszcze dysku nie wybralem a na c jest okolo 3 gb

Opublikowano

Musisz zainstalować 416MB. To część clienta, a pisze że wolnego nie ma bo któryś z dysków masz zapchany. Jak już zainstalujesz ten 416MB patch to wejdź w jego folder i wszystkie pliki wklej do US. Potem to samo z tym 4MB patchem.

Jeżeli nie możesz odpalić bo brak miejsca i nic nie pomaga to jedynie FORMAT ;)

Pomogłem? daj +

Opublikowano

tylko to mnie dobija ze w piatek z rana jak mialem tylko 200mb na c to wszystko chodzilo a wieczorem juz mu za malo miejsca :( (wszystko sie instalowalo ale niemialem client'a)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...