Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer ! 

W miarę ogarnięta i pomocna administracja :)

Chociaż Argan mógłby częściej odpowiadać hehe.

Opublikowano

Popełniliście typowy błąd przy promowaniu serwera, polegający na bardzo minimalnej prezentacji, właściwie pozbawionej nawet screenów. Dobrej jakości zdjęcia poważnie zwiększają zainteresowanie serwerem, podobnie jak konkretne informacje o np. eventach i konkursach.

images.jpg

Opublikowano

Popełniliście typowy błąd przy promowaniu serwera, polegający na bardzo minimalnej prezentacji, właściwie pozbawionej nawet screenów. Dobrej jakości zdjęcia poważnie zwiększają zainteresowanie serwerem, podobnie jak konkretne informacje o np. eventach i konkursach.

Może z czasem dodadzą jakieś screeny do prezentacji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gralem na poprzednich edycjach i było epicko!

Czekam na kolejna ktora bedzie juz dzis

Opublikowano

Gralem na poprzednich edycjach i było epicko!

Czekam na kolejna ktora bedzie juz dzis

Mówisz było epicko?

Z taką administracją na 100 %... Jedyną ogarnięta tam osobą jest Psycho.

Jedyny admin który udzieli Ci pomocy/odpowiedzi.

Dy_Cey admin tak? Niee... To tylko pies na posyłki gracza MimikPL, dy cey robi to co mu mimik powie.

Wiecie za co dostałem bana ? Za to że podczas pvp patrzyłem na głowę przeciwnika. Dy_Cey zniszczyłeś serwer. <3

Dostałem mute, za nic, a potem zostałem wyśmiany przez admina i jego pana... Ale oczywiście piesek zdążył wyczyścić czat przed tym jak zrobiłem screen.
W przeciwieństwie do dy ceya znam komendę za pomocą której mogę pisać na czacie. Myślę że jak to zobaczył to był bardzo zdziwiony...
Ahaa a to najlepsze: (filmik na podstawie którego zbanowano mojego kumpla za "aimbota" jak to uznali)\
Opublikowano

Gówno sewer, pozdrawiam.

Argumentacja:

[12:26:24] [Async Chat Thread - #27/INFO]: [500] khbdvx » zapraszam ip: m c a g , p l -- (1.7.x) (megadrop+gildie) (nowe craftingi) (wbijac!)
[12:26:32] [Async Chat Thread - #27/INFO]: [500] khbdvx » zapraszam ip: m c a g , p l -- (1.7.x) (megadrop+gildie) (nowe craftingi) (wbijac!)
[12:26:35] [Async Chat Thread - #27/INFO]: [500] pnnhsy » zapraszam ip: m c a g , p l -- (1.7.x) (megadrop+gildie) (nowe craftingi) (wbijac!)
[12:26:37] [Async Chat Thread - #27/INFO]: [500] kmnnkds » zapraszam ip: m c a g , p l -- (1.7.x) (megadrop+gildie) (nowe craftingi) (wbijac!)

Czekam na otwarcie z niecierpliwością ;*

49849.gif

Opublikowano

Gorąco nie polecam serwera :). Administracja nieogarnięta (wogóle jakieś dzieci :* ), reklamują swój serwer na innych serwerach, dostałem tam bana za nic a powód: Wypierd*laj dzieciuchu jeb*ny

post-1354750-0-74396600-1488571067.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...