Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] Klaas.

Klaas.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siedzi w tym i po prostu zna się na rzeczy.

Z czystym sercem polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

jak już odświeżyłeś temat to wyrażę moją opinie po czasie.

Po pierwsze: nazywasz siebie programistą? powiedz mi, w jakim celu spamujesz swoim niedoszłym klientom jak zrobili tą funkcje na banerze? To umiesz pisać czy nie? Bo pisanie do klienta "pokaż kod. no nie pokażesz bo to nie ty pisałeś" jest szczytem debilizmu.

po drugie: myślałem, że po tym jak dostałeś od kogoś rozkodowanego mbota i sprzedawałeś go na lewo nauczyłeś się, że nie warto kraść. Programista, czyli osoba, którą się nazywasz, wie ile pracy kosztuje napisanie czegoś i nie kradnie, przerabia i udostępnia dalej czyjegoś kodu.

po trzecie: właściwie to zastanawiam się dlaczego tak wielu ludzi nabiera się na ofertę ZOSTANE TECHNIKIEM opublikowaną przez 15 letniego chłopaka. Są tak głupi?

po czwarte: uczyłem Cię pisać skrypty i był jeden warunek: wszystko czego się nauczysz udostępniaj za darmo. No tak! Jesteś 15 letnim gówniarzem, na którego słowa liczyć nie można. Pomijam już fakt sprzedaży, ale kopiowanie i przeróbka moich skryptów udostepnionych za darmo na GPL i późniejsza sprzedaż, bo przerobiłeś kilka linijek? Żenujące. Właśnie przez takich ludzi jak ty, co nazywają się programistami ludzie nie udostępniają swojej pracy i skryptów. Wiedzą, że jakiś 15 latek ściągnie, doda 2 linijki i sprzeda dalej. Powtórzę: ŻENUJĄCE!!!

Na szczęście wielu funkcji mojego bota nie ściągniesz bo ich nie udostepnie. Może napiszesz podobnie działające, ale po tym jakie banery sam piszesz na jednego bota trzeba będzie poświęcić dedyka, o ile starczy mocy obliczeniowej ;) Jak już chcesz piracić to weź chociaż rób to dobrze, bo chłam który piszesz na swoim komputerku nie nadaje się nawet do podtarcia.

Pozdrawiam
Yuri

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

jak już odświeżyłeś temat to wyrażę moją opinie po czasie.

Po pierwsze: nazywasz siebie programistą? powiedz mi, w jakim celu spamujesz swoim niedoszłym klientom jak zrobili tą funkcje na banerze? To umiesz pisać czy nie? Bo pisanie do klienta "pokaż kod. no nie pokażesz bo to nie ty pisałeś" jest szczytem debilizmu.

po drugie: myślałem, że po tym jak dostałeś od kogoś rozkodowanego mbota i sprzedawałeś go na lewo nauczyłeś się, że nie warto kraść. Programista, czyli osoba, którą się nazywasz, wie ile pracy kosztuje napisanie czegoś i nie kradnie, przerabia i udostępnia dalej czyjegoś kodu.

po trzecie: właściwie to zastanawiam się dlaczego tak wielu ludzi nabiera się na ofertę ZOSTANE TECHNIKIEM opublikowaną przez 15 letniego chłopaka. Są tak głupi?

po czwarte: uczyłem Cię pisać skrypty i był jeden warunek: wszystko czego się nauczysz udostępniaj za darmo. No tak! Jesteś 15 letnim gówniarzem, na którego słowa liczyć nie można. Pomijam już fakt sprzedaży, ale kopiowanie i przeróbka moich skryptów udostepnionych za darmo na GPL i późniejsza sprzedaż, bo przerobiłeś kilka linijek? Żenujące. Właśnie przez takich ludzi jak ty, co nazywają się programistami ludzie nie udostępniają swojej pracy i skryptów. Wiedzą, że jakiś 15 latek ściągnie, doda 2 linijki i sprzeda dalej. Powtórzę: ŻENUJĄCE!!!

Na szczęście wielu funkcji mojego bota nie ściągniesz bo ich nie udostepnie. Może napiszesz podobnie działające, ale po tym jakie banery sam piszesz na jednego bota trzeba będzie poświęcić dedyka, o ile starczy mocy obliczeniowej ;) Jak już chcesz piracić to weź chociaż rób to dobrze, bo chłam który piszesz na swoim komputerku nie nadaje się nawet do podtarcia.

Pozdrawiam

Yuri

Miły opisik, jednak myślę że wszystko sobie z tobą wyjaśniłem na gg.

Wiele rzeczy się tutaj nie zgadza,a  słuchanie osób które po prostu zazdroszczą zbyt dobrze Ci nie służy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...